tiistai 23. heinäkuuta 2019

Sydänsimpukka höyrystyvät valkoviinissä



Annoksen kahdelle:

  • 1kg sydänsimpukoita kuorineen
  • 2 valkosipuleita
  • 3 salottisipuleita
  • persilja
  • kesäsipuli
  • suolaa ja pippuria
  • sokeri
  • kurkumajauho
  • kuivattu basilikaa
  • 150g spagetti
  • oliiviöljyä
  • voita (suolaamaton)
- Pese sydänsimpukkaa ja lepää lävikössä.

- Silppusin valkosipulin ja salottisipulin ja paloitele persilijat ja kesäsipulit.

- Sulatin voita ja öljyä pannuun, jossa kuullotin hetken valkosipulia ja salottisipulia noin minuuttia kunnes ne sai hieman väriä.

- Lisäsin simpukat pannuun ja kaasin viini jälkeen minuuttia.

- Lisäsin puolin viipaleen valkosipuleista ja kesäsipuleista, kunnes ne sekoitti hyvin.

- Samaan aikaa kiehuin vedensuolaa pannulla ja lisäsin spagetti vedensuolaan kiehunnalle kymmenen minuuttia.

- Simpukka avaus olivat lusikoinut kulhossa ja koristelin persiljat ja pippurit päälle.

- Sekoittin spagetti simpukankastikkeeseen hyvän makuinen, laittin ne levyyn ja koristelin persiljat ja pippurit päälle.

- Tarjosin hetki kun ne kuin lämpöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...