- 250g riisiä
- 0.6l kanalientä (eilistä kiehunta olevaa broilerinpaussiä)
- 3rkl auringokukkaoöljyä
- 2 pientä sipulia
- 2 pientä valkosipulia
- 1tl korianterinsiemeniä
- 1tl kuminansiemeniä
- 1tl kuivattua tilliä
- suolaa ja pippuria
- 50g lihasten simpukkaa
- 50g poistaa kuorinta katkarapua
- 1 tomaatti ( leikkaamaan kuutioituna ja korvaamaan granaattiomenan siemeniä)
- 1 paprika (leikkaamaan kuutioituna ja korvaamaan granaattiomenan siemeniä)
- tuoretta korianteria ja persiljaa
- 100g parsakaalia (leikkuutavat pienempi palat)
- 50g sieniä (leikattu ohuiksi viipaleiksi)
Riisi kypsyi hissuksiin noin 25 minuuttia ( riisi pitäisi olla juoda hidaskasvuisen hyvää_ hitauksen on hyvää että on ihanaa!). Laitoin sienit, simpukat ja katkaravut päältä riisillä ja riisi mennä nukkumaan loppua paikkaa. Jälkeen 10 minuuttia laitoin parsakaalit päältä riisikannulla. Odotetaan kaikkihan ruokaa pitäisi olla tulee hyödyllisesti. Odotetaan kaikkihan ruokaa pitäisi olla tulee hyödyllisesti. kun luottamukseni on suurempi kuin ja tuntelmassa vapaukseta seisomiseta keittiössäni
Lurittelin riisiseos kaksi levya, itse ruokaa ovat hienoa niin, että ei tarve muodostaa kuitenkin asiaa. Toivottavasti nauttit illallisemme!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti