Ainekset
Pohjan kakkuun
- 175g suklaakeksijä (Domino original_Fazer)
- 80g voita (sulattamalla)
- 300g juustokermaa
- 100g sokeria
- 40g sokeriton kaakaojauhetta
- 100g kermaa
- 0.5rkl vaniljajauhetta
- 4 kananmunaa
Suklaa ganache
- 100g paritalosokeria suklaalastuja
- 30ml kuohukermaa
Suklaa vispikermaa
- 120ml kylmää kuohukermaa
- 2rkl sokerijauhetta
- 1.5rkl sokeriton kaakaojauhetta
- 1tl vaniljajauhe
Tekeva pohjan kakun:
Kuumenna uuni 150 asteeseen. Irtopohjavuoka 15 senttiä käyttämässää leivinpaperin kanssa pohjassa ja kokonaan sivut.
Suklaakeksit ja sulaa voita jotka sekoittavat kulhossa kuin pehmeäksi ja kaatamaan se irtopohjavuokaan ja tekemisissä yhteen puristettu alapuolisen kuppimalla ja myöskin koko sivut. Kuumensin pohjan uunissa noin 10 minuuttia. Se on ottanut kylvettää kun valmistan lopun täyte.
Sekoitin juustokermat, sokerit, kaakaot ja vaniljaa suuriin kulhoon ja jompikumpi munan yksi aikaa kunnes tasaiseksi seokseksi. Kaadoin seos pohjan kakkuun ja ja käytän lämmin veden kylvettämässä sille (lue: ohjeet tällä). Se pitää koko kakkua älä kuivakas.
Kuumensin kakun uunissa noin tuntia ja 5 minuuttia, niin sitten sammutan uunin ja kakun olla pitäisi jatkanut noin 30 minuuttia uunissa ja sihän olla kylmää hitaasti ja avaaminen oveen uunia ja jatkaminen apuna kakun kylmempi kuin. Laitoin kakun jääkaapissä 6 tuntissa tai yöpyminen.
Suklaa ganache :
Sulatin suklaalastut ja kuohukermat muut pannussa muutaman minuutin seokseksi kunnes tasaiseksi. Lusikkasin suklaan päällä kakkulla, kuinkin myökaan tee kerros juustokakkua.
Suklaa vispikermaa:
Lisäsin kuohukermat, sokerit, kaakaojauhet ja vanilja isoon sekoitin kulhoon ja vatkaan korkeanopeuksella kun se saavuttaisi jäykkäksi huippuna muotoa. Suklaa kuohukermaa laittaa pinnalla suklaaganache. Kaariviiva suklaa ja kaakaojauhetta, jotkan käytän koristukselle päällä juustokakkua.
Miten tuntet suklaa juustoa? Haluatko syömään sitä? Haluatko tee se yhdessä minä? Miten tiedät enemmän tai vähemmän "suolaa" ruokassa?
Love is fresh air forever!