lauantai 7. syyskuuta 2019

Omenahillo pakkaseen



Maybe it didn't so bad!


Reseptti:


  • 2 kg omenaa
  • 2 dl ruskea sokeria
  • 1 dl hunajaa
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl kanelijauhetta


Pese omena sitruunamehuvedessä


kiehuttava jälkeen 15 minuuttia.
Tämä on minun hilloni!



Valmistus:

  1. Pese ja leikkaa pieniksi omenanpaloiksi ilman siemenkodat sisään.
  2. Laita omenanpaloja suuri kattilaan.
  3. Ripota kaneli, ruskea sokeri ja inkivääri pääomenalla, sitten sekoita niitä. Anna levähtää puoli tuntiin.
  4. Kiehuta omenankattila korkea läpötilaan noin 30 minuuttia, sitten keskilämpötilaan taas 30 minuuttia. Muistaa usein hämmennys lusikkana, jos et halua tulipalo pohjalla.
  5. Säilytä se lasipurkissa jälkeen kylmäksi.
  6. Jäähdytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...