Maybe it didn't so bad! |
Reseptti:
- 2 kg omenaa
- 2 dl ruskea sokeria
- 1 dl hunajaa
- 1/2 dl sitruunamehua
- 1 dl vettä
- 1 rkl kanelijauhetta
Pese omena sitruunamehuvedessä |
kiehuttava jälkeen 15 minuuttia. |
Tämä on minun hilloni! |
Valmistus:
- Pese ja leikkaa pieniksi omenanpaloiksi ilman siemenkodat sisään.
- Laita omenanpaloja suuri kattilaan.
- Ripota kaneli, ruskea sokeri ja inkivääri pääomenalla, sitten sekoita niitä. Anna levähtää puoli tuntiin.
- Kiehuta omenankattila korkea läpötilaan noin 30 minuuttia, sitten keskilämpötilaan taas 30 minuuttia. Muistaa usein hämmennys lusikkana, jos et halua tulipalo pohjalla.
- Säilytä se lasipurkissa jälkeen kylmäksi.
- Jäähdytä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti