torstai 1. maaliskuuta 2018

Lohitartar ja avokado _ mascarponejuuto ja simpukka

Lohitartar kahdelle

  • 250g lohta
  • 1rkl merisuolaa
  • 0.5tl sokeria
  • 0.5rkl ruohosipuliruukkuta
  • 1rkl limemehua
  • 1tl mustapippuria
Avokado-vakuuminarinoidut punasipulit mascarpone - juusto
  • 2 avokadoja
  • 125g mascarponejuustoja
  • 2rkl vakuumimarinoiduta (punasipulia)
  • suolaa ja sokeria
  • 150g simpukoita
Pesin lohin ja simpukan kylmässä  vedessä. Kiehutin simpukat pannussa suolan veden kanssa kunnes koko simpukkaa avaavat noin 10-15 minuuttia. Kaadoin ne kulhoon ja kylmään lämpötilassä huonessä. Pilkoin punasipulit kuutioiksi viipaleiksi ja sekoitin kulhossa lihasimpukat ja heidät. Simpukkaseos olisi tullut hyvin seokseksi kun ripottelin suolan ja pippurit tuoniin.

Pilkoin lohin ja ruohosipulin pieniksi kuutioiksi paloiksi, laitoin sitten ne laustaan ja lisäsin merisuolit, pippurit ja limemehut ja lusikkasin ne pehmeäksi seokseksi. Avokadoille,myös olisi leikkaan kuutioksi paloiksi. Sekoitin mascarponejuuston ja muutaman ruohosipulin suolalla ja pippurilla.

Otin ison renkaan, joiden ei muistuttamaan yksittäisella lautasella. Laitoin avokadot pohjassa ja lohiseos on seuraavaksi kerrokseksi, kolmas kerros on mascarponejuutoa, lopuksi simpukaan on huippulla lohitartarlla. Ruoan voisi mennyt ulos matkassamme kanssa kun pitäisi olla aloittut matkamme

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...