keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Olennainen risottoa

Risotton kahdelle

  • 150g hienoa riisiä
  • 1 sipuli
  • varsiselleri
  • suolaa ja pippuria
  • voita
  • 1dl valkviiniä
  • juustoa
Hienosti paloitella sipulista kuutioihin ja tekemaan samaankin sellerista. Kuumenna pannu voin minuutissa juuri pitäisi pitää kuumaakin riittää. Kaadoin sipulin ja sellerin jotka olin leikkanut sittenkin. Sekoitin ne pannuun että on omistanut voita noin 2-3 minuuttia. Lisäsin riisin tuossa ja sekoittaja kokonaan niitä. Anoin keitin muutamaan minuutin. Ehkä olen voisi kaatanut viinin juuri nyt ja keittämisessa korkessa lämpötilassa joka oli opastanut haihtumisen alkoholin viiniä.

Kaadoin kanaliemin riisin pannuun. Annamassa se kiehautus noin 15 minuuttia jälkeen lisäksi kanaliemia tuossa ja jatkaamaan kiehautettaja kunnes riisin pullahtaa. ( Pidän tuohan ruoan, koska voisin lisännyt olla toisen ruokaa että haluanut syömaankin niin että minäpä aina käytän kaunista ruokasta).

Kaadoin risoton kulhoon pannusta ja lisätään juuston pinnalla. Päästää tarjoilemassa kun se on juuri lämpimästi. Mutta juuri nyt, haluan syömään leipää ehkä minä muistamaankin sitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...