Siirry pääsisältöön
Intialaista naanleipää ananashillojen kera
Mik ä on intialaista naan-leip ä ä?
Anna lukea google:n vastatusta, että on perinteisen ruoan Intialaista. Raaka-aine pit ä ä sis älev ät yleisjauhoja, jogurttia, maitoja.....Naan intiaanikieless ä on leip ä samoin kuin Chai:n merkityksen on tee. Jos haluat löytymään muun ohjeen naan-leiv än sivustoon internetiss ä, voit luemaan Intialainen leipä ja Pomminvarm naanleip ä , kastot videossa
Raaka-aine Ananashillo:
1 tl suolaa 1/2 tl kanelia 500 g ananasta 50 g kaakaovoitta 3-4 rkl ruskea sokeria Naanleipä: 2.5 dl vehnäjauhoja vai yleisjauhoja 1 dl lämmintä vettä vai maitoja 180 g hapanjuurta 2 rkl oliiviöljyä 1 dl jogurttia 1 tl suolaa Valmistus ananashillo: Kuori ja silppusi ananas pieniksi kuutioiksi. Mittaa sokerit, kanelit ja suolaa joukkoon ananas. Odota noin 30 minuuttia huoneenlämpötilassa. Lisää sitten kaakaovoit ja kuumenna hilloja matalalla lämpötilalla noin 20-25 minuuttia tai hillo on kaunista ruskeaa. Pitä hillot lasipulloon jääkaapissa. Valmistus naanleipä: Mittaa hapanjuuret, jogurtit, suolat ja vedet isoon kulhoon, sekoita hyvin. Kaada jauhot joukkoon taikinajuuri. Sekoita taas. Lopuksi lusikoi öljyt taikinan joukkoon. Pieksä taikina noin 5-7 minuuttia. Rauhoitu taikina huoneenlämpötilassa noin 30-40 minuuttia. Jaa taikina noin 10 pientä palloja, kieritä pallo kaulimella noin 3 cm parksu palaa. Sillä aikaa kuumenna pannu matalalla lämpötilalla, paista naan noin 2 minuuttia puolikkaa kukin. Lusikoi voit ja ananashillot leivän pinnalla. Tarjoa nyt heti!
Kommentit
Lähetä kommentti