Brusselien ituja
- 4 isoa perunaa ja 2 pientä perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 bataatti
- monia brusselien itujan
- juustoja
- mozzarella juustoa (Lokakuulle)
- oliiviöljy
- voita
- suolaa ja pippuria
- timjamia
- rosmariinia
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puhdistan perunaa porkkanaa bataattia vedessä pitäessään nahkoa. Todennäköiisimmin seuraava askelen että leikasin perunat ja porkkanat ja bataattit. Laitan peruna leikkuulaudalla puulla, paikkaan syömäpuikko kummallakin puolelle estää veitsia leikkaa kokonaan läpi
Tekee samaa asiaa porkkanaa ja bataatiia. Myötä (brusselien itujan) leikkaus näyttää niin. Et voi leikata
Perunat ja bataatit ja porkkanat ja brussel itujat voilla. Ripota pinnalle suolaa ja pippuria. Rosamiriini ja timjami olisi ollut paikallaan tässä. Älä unohda, sinun laitait juuston viimeiseen kerrokseen. Paistoin juureksia uunissa noin 45 minuuttia. Ottaa sitä lämpöstä välittömästi voideltiin oliiviöljyllä pinnalla kun mozzarellajuustoja on viimea kaunista meikkaukstä. Heistä tulivat keskeltä pehmeän kypisiä pinnasta mukavan rapeita. Perunan samaa näköisiäkin Lokakuusta.
Nyt istukaamme pöydällä illallinen!
Unohdan taas, minun otan suihkun ennen.
when you belive, the craziest dream come true!