Materiaali:
3-4 annosta
- 1 maissi
- 1 paprika
- 1 tomaatti
- tuore kevätsipuli
- 1 valkosipulikynttä
- suolaa ja pippuria
- 1 tl hunaja
- 2 rkl etikkaa
Valmistus:
- Pese ja pilko paprika, tomaatti, hienosti osallistujien kuutioina ja laita ne suuri kulhoon.
- Kiehuta maissi suolaveteen noin 10 minuuttia ennen kuin siemenen maissia tulee hyvää pehmeydeksi.
- Riistä siemen pois maissintähkälle ja lisää ne kasviskulhoon.
- Kaata etikka, hienosti valkosipuli ja kevätsipuli ja hunaja vihannekseen ja maista salaatti suolalla pippurilla ja ripaus chilirouhetta(ehkä minä olen tiennyt että oli siis tarpeeton.), mutta tykkää.
- Viimeistä askelta lisää salaatinlehtiä maissisalaattiin pitämässä tuorean itseään.
- Bon Appetit!