maanantai 9. syyskuuta 2019

Maissisalaattia


Materiaali:

3-4 annosta
  • 1 maissi
  • 1 paprika
  • 1 tomaatti
  • tuore kevätsipuli
  • 1 valkosipulikynttä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl hunaja
  • 2 rkl etikkaa

Valmistus:

  1. Pese ja pilko paprika, tomaatti, hienosti osallistujien kuutioina ja laita ne suuri kulhoon.
  2. Kiehuta maissi suolaveteen noin 10 minuuttia ennen kuin siemenen maissia tulee hyvää pehmeydeksi.
  3. Riistä siemen pois maissintähkälle ja lisää ne kasviskulhoon.
  4. Kaata etikka, hienosti valkosipuli ja kevätsipuli ja hunaja vihannekseen ja maista salaatti suolalla pippurilla ja ripaus chilirouhetta(ehkä minä olen tiennyt että oli siis tarpeeton.), mutta tykkää.
  5. Viimeistä askelta lisää salaatinlehtiä maissisalaattiin pitämässä tuorean itseään.
  6. Bon Appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...