Eilen Giro d' Italian ensimmäinen osakilpailu alkoi Budapestissa. Ja Mathieu van der Poel tuli voittajaksi Visegr'adssa.
Budapesti on erityisesti eklektista kaupunkikuvaa ja kylpenyt historian ilmakehän. Parliament rakennus, Heroes:n neliö ja Fisherman:n bastioni ovat kaunista paikkakuntaa, mistä tulet pitämään kun laitat sinun kenkäsi budapestissa.
Raaka - aine kahdelle:
Makorinit- 100-150 g makaroneja
- 2 tl seesamiöljyä
- ripaus suolaa
- 1.5 l vettä
- 1/2 rkl punapaputahnaa
- 1,5 rkl soijakastiketta
- 1,5 rkl hunajaa
- 2 rkl vettä
- 1 tomaatti
- 1 tl silputtua inkivääriä
- 1/2 porkkana
- 50 g herneitä
- 1 shalottisipuli
- 25 g siitakesieniä
- 25 g härkäpapuja
- 1/2 vihreä paprika
Valmistus:
- Mittaa suolat ja vedet pannuun kunnes kiehuvaksi, lisää sitten makaronit joukkoon kiehuva vesi.
- Kaada makaronit ulos kiehuvasta vedestä, ripottele seesamiöljyt makaronin päällä.
- Odotamaan huoneenlämpötilassa.
- Lusikoi doenjangtahnat kulhoon, sitten lisää vedset joukkoon tahna. Sekoita until hienosti tasaiseksi.
- Kaada hunajat doenjang:n joukkoon. Sekoittamaan.
- Lisää pieni soijakastike kerrallaan oikeasti maistanut.
- Leikkaa porkkana ja paprikat pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna tomaatti ja shalottisipuli hienoksi.
- Paista pannussa silputulla salottisipulilla, inkiväärilla ja tomaatilla noin 2 minuuttia.
- Kaada sienet ja vihanneskuutiot joukkoon sipuli-inkivääri.
- Lisää doenjangkastikkeet joukkoon vihannes ja sekoita noin 5 minuuttia.
- Viimeseksi härkäpavut ja doenjangkastikkeet ovat lisäksi wokkivihanneksessa. Jatka kuumentaa kasvista kunnes kypsyydeksi.
- Laita makaronit ja wokkikasvikset lautaseen. Koristele seemaninsiemenillä, chililla ja chilijauheella päällä.
- Tarjoa nyt heti!