torstai 21. huhtikuuta 2022

Riisi - papulaatikko _ Seuraava ideali uunifetapasta

  •  Papu on raaka- aineen valaistuksen, edullisuuksen, mutta vauras ravintoaine joka sopii eri ruoanvalmisukseen niin kuin keiton, laatikon, salaatin, kakun, vaikka mitä muuta.
  • Papuja sisään tuottivat korkea proteiini, kompleksihiilihydraatti, folaatti, ja rauta. Lisäksi papuja säilyttivät ratkaistavat fiiberit jota auttoivat alemmin kolesterolin veressä.











Raaka - aine kahdelle:

  • 100 g papuja
  • 2 dl riisiä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 25 g tomaattia
  • 1/2 vihreäpaprika
  • 1/2 keltapaprika
  • 25 g kiinansipulia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 4 dl vettä
  • 1/2 tl yrittimaustesekoitusta
  • 25 g juustoraastettuja
  • suolaa ja pippuria



















Valmistus:

  • Kyplve pavut veteen yöllä.
  • Pese paprikat, tomaatit ja kiinansipulit veteen huolellisesti.
  • Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi, kiinansipulit ovat lyhyttä ja tomaatit tulevat puoliksi. 
  • Pilko valkosipulin kynneet hienoksi.
  • Laita riisit, pavut ja vedet lasilaatikkoon.
  • Kuumenna riisilaatikko uunissa 200 asteella noin 30 minuuttia. Lisää sitten kokonaiset vihanekseet, juustot ja mausteet joukkoon riisi. Jatka kuumentaa noin 20 minuuttia.
  • Tarjoa nyt heti.













Kauppalista















Resepti englannin kielissä








































Ruoka ja musiikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...