Portugalilaiset ovat purjehtineet takaisin Portugaliin Ming-dynastian Kiinasta, ehkä he ovat tuoneet mukanaan uusia kulinaarisia tekniikoita, kuten taikinan muuttamisen youtiaolle.
Menn ään katsomaan churros Espanja ymp äri.
VIDEO
😓 He eivät tei työtä oikeasti churron muodossa Raaka-aine:
1/2 tl+ 3 tl kanelijauhetta 2 kananmunaa + 1 keltuaista
Valmistus:
Kuori ja leikkaa ananas pieniksi osiksi Laita ananasosat tehosekoittimeen. sekoita muutama minuutt. Siivilöi ananassose pannuun noin 20 minuuttia. Lisää voit, suolat ja kanelit joukkoon ananasmehu. kuumenna pannussa koko ananasmehun soekseet matalalla lämpötilalla noin 3-4 minuuttia tai kunnes voi on sulatettua. Lusikoi jauhot ja ananassoseet joukkoon neste. Älä lopeta sekoittamassa kunnes taikina on vaalean raskasta. Ota taikina pois uunista. Ripottele munat ja lisää kerrankin munassa taikinapalloon. Vatkaan seos kunnes taisaiseksi taikinaksi. Lusikoi taikinat pursotinpussiin. Anna taikina muutama minuutti rauhalliselle. Sillä aikaa kuumenna öljyt kunnes 170 asteeseessa. Pinnistä taikina öljyn päällä (älä pidä se yllä pitkää noin 8 senttimetria tarpeeksi.) Uppopaista churrot muutamassa minuutissa kunnes hienosti värikkääksi. Pyörittele churrot sokeri-kaneliseoksessa. Tarjoa churrot kun niitä still lämmintä.!
Kauppalista
Resepti englannin kielissä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti