maanantai 18. huhtikuuta 2022

Espanjalainen churro-leivonnainen

 Portugalilaiset ovat purjehtineet takaisin Portugaliin Ming-dynastian Kiinasta, ehkä he ovat tuoneet mukanaan uusia kulinaarisia tekniikoita, kuten taikinan muuttamisen youtiaolle.

Mennään katsomaan churros Espanja ympäri. 



Kiinan youtiaoja Vietnamissa!

😓 He eivät tei työtä oikeasti churron muodossa 





































Raaka-aine:

  • 100 g voita

  • ripaus suolaa
  • paistettua öljyä
  • 2 rkl ananassosetta
  • 2.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl + 1/2 dl sokeria
  • 2.5 dl ananasmehuja
  • 1/2 tl+ 3 tl kanelijauhetta
  • 2 kananmunaa + 1 keltuaista























Valmistus:

  • Kuori ja leikkaa ananas pieniksi osiksi
  • Laita ananasosat tehosekoittimeen. sekoita muutama minuutt. 
  • Siivilöi ananassose pannuun noin 20 minuuttia.
  • Lisää voit, suolat ja kanelit joukkoon ananasmehu.
  • kuumenna pannussa koko ananasmehun soekseet matalalla lämpötilalla noin 3-4 minuuttia tai kunnes voi on sulatettua.
  • Lusikoi jauhot ja ananassoseet joukkoon neste.
  • Älä lopeta sekoittamassa kunnes taikina on vaalean raskasta.
  • Ota taikina pois uunista.
  • Ripottele munat ja lisää kerrankin munassa taikinapalloon.
  • Vatkaan seos kunnes taisaiseksi taikinaksi.
  • Lusikoi taikinat pursotinpussiin. 
  • Anna taikina muutama minuutti rauhalliselle. 
  • Sillä aikaa kuumenna öljyt kunnes 170 asteeseessa. 
  • Pinnistä taikina öljyn päällä (älä pidä se yllä pitkää noin 8 senttimetria tarpeeksi.)
  • Uppopaista churrot muutamassa minuutissa kunnes hienosti värikkääksi.
  • Pyörittele churrot sokeri-kaneliseoksessa.
  • Tarjoa churrot kun niitä still lämmintä.!




















Kauppalista




























Resepti englannin kielissä


  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...