keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Paistettu tofu-kimchi ja tomaattikastikkeella



Materiaali kahdelle:

  • 150 g tofua
  • 80 g kimchiä
  • 2 rkl tomaattikastiketta (Tein sen ennen)
  • 1 dl vettä tai kasvislientä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kurkumajauhetta
  • 0.5 tl inkiväärijauhetta
  • 3 valkosipulikynttä
  • 2 pientä salottisipulia
  • suolaa ja pippuria
  • aurinkoöljyä

Valmistus:


  1. Pilko valkosipuli ja salottisipuli hyvin hienonnettu.

  2. Paista silputtu valkosipulija ja silputtu salottisipulija ja aurinkoöljy pannulla tuokiossa.

  3. Lisää tofu pannuun ja keitä kaksi minuuttia. Tomaattikastike ovat lisäksi tofu joukkoon, samaan aikaan laita kasvislientä tuossa. Mausta tofu joukkoon kuivan ainneksen kanssa. Keittää muutama minuutti. 

  4. Kun nähdä tofu kiinteämpi kuin. Laita kimchi tofun päälle ja kietä sitten 2-3 minuuttia.

  5. Tarjoa heti keihuvan riisin kanssa. Nauti mikä sittä haluat
    !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yardlong papu pasta _ herkullisista Vietnamilaista

Tiedäthän, että kotimaassani vietti kuunkaltaisen uudenvuoden, joten varastoimme sillalle ruokaa ja vihanneksia, kuten tomaatteja, pihan pit...