Paistettu vihreä papua




2:lle


  • 250 g vihreä papua
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 salottisipuli
  • 1 tl simpukankastike
  • 1 tl paprikajauhe
  • 1 rkl kasvisöljyä

Valmistus:

  1. Pesi vihreän pavun alla kylmä vesihanaa. 
  2. Pilkkoi valkosipulikynnen ja salottisipulin hienoksi.
  3. Kuumensi pannun kasvisöljyllä minuutissa, lisäsin sitten hienoksi silppua valkosipulikynnet ja salottisipulien. Sekoita. Kun haisteli hyvin tuoksuista tai salottisipulein ja valkosipulikynnet oli vaalean ruskea. Kaasi vihreän pavun pannuun ja sekoitti niiden simpukan kastikkeen kanssa. Jälkeen noin 5-7 minuuttia, Kaasi vihreän pavut kulhossa.
  4. Tajosi heti kananmunalla ja riisilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vietnamilainan paistettu kevätkääryle

  Kevätkääryleet ovat kuuluisa ruokalaji monissa maissa, kuten Kiinassa, Vietnamissa, Taiwanissa, Australiassa, Amerikassa ja Euroopassa. Ih...

Sousiollinen Posti