- 800g kurpitsaa ( hienoksi Hokkaidon kurpitsan)
- 3 kevät timjamia
- 1 punasipulia
- 2 valkosipulinkynnetta
- kimpun lehtimangoldia
- 40g kurpitsan siemetta
- 50g isokarpaloja
- suolaa ja pippuria
- kimpun tuoretta persiljaa
- oliiviöljyä
Kuorimaan kurpitsan, poistamaan siemenet ja leikkaan vaajihin. Laittaa ne uunipellillä, heittää timjamilla, merisuolalla ja oliiviöljyllä ja paistaan noin 30 minuuttia kunnes pehmeksi, hiemankin harmaassa reunoissa.
Kuumensin pannua oliiviöljyllä ja sipulilla 5 minuuttia, lisään valkosipulin ja sienin muutaman minuutin pannussa. Loppunkin lisämään mutaman minuutin lehtimangoldia.
Suuriin kulhoon heittäjään kokoon ainekset, vuodenaika merisuolalla, pippurilla myö oliiviöljyä.
Koristellaan paljon tuoriin persiljihin kanssa.