lauantai 16. joulukuuta 2017

LEIPÄJUUSTON JA VALKOSIPULIN HALKEAMAA VAI SIILILEIPÄÄ


Siilileipään kahdelle

  • 1 rapeakuorinen hapantaikinan leipää
  • 3/4dl silputtu mozzarellajuustoja
  • valkosipulia voita
  • 100g suolaton voita
  • 2 suuri valkosipulinkynsi
  • suolaa ja pippuria
  • 1rkl tuore persiljaa, hienosti leikkaan
Kuumenna uuni 180 asteeseen.

Sekoitin voita, valkosipulia ja suolaa lämmönkestävän kulkossa ja lämpömaan mikroaaltouunissa. Sitten sekoittaja lävitsen persiljan.

Leikkaan leipän diagonaalin 2 senttimetriin, mutta ei leikaa leipää kokonaan halki.

Käyttämaan sormitni vai puukon avaa halkeatoistan ja tihuttaan teelusikalliseen voita ja täyttään ripaus juuston.

Kietoitin foliolla ja leipoitin 15 minuutille kunnes juuston on enmmäkseen sulattja, sitten avoitin ja leipoitin 5 minuutille enemmille tee kaunis ja rapeakurisen leipää.

missä ihmeessä meidän voimme valitaan lomallamme. Mitä hyvänsä ruokaan toinenkin tulla myös ateriofestivaaleiksi oikeutus yhdessä meitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...