torstai 14. joulukuuta 2017

NAUDANLIHAPATAN TALVELLE

Naudanlihapatan kakselle

  • kasvöljyä
  • 300g naudanlihapataa, leikkaan 25mm kappaletta
  • keskisipulia, silputtuna
  • 3dl naudanlihan liemia
  • 1dl kuivan valkoviiniä
  • pippuria ja suolaa
  • 2 laakerinlehtia
  • 100g kidneypapuja
  • 4 keskiporkkanaa, leikkaan 25mm kappaletta
  • 1 keskisellerin varsia, leikkaan sama porkanat
  • 1 perunaa, myös leikkaan sen
  • valkosipulia
Laitan pannulle hieman vielä ölijä, valkosipulit, sipulit lopunkin naudanlihat noin 15 minuuttia keskikokoisen kuumenalla kunnes lihan harmaaksi.

Kaatamaan naudan liemessä, valkoviinit, suolat, pippurit ja laakerinlehdet. Kuumenna kiehuvalle 45 minuutissa.

Sekoittamaan papuja ja sellerin varret noin 30 minuuttia kiehulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...