NAUDANLIHAPATAN TALVELLE

Naudanlihapatan kakselle

  • kasvöljyä
  • 300g naudanlihapataa, leikkaan 25mm kappaletta
  • keskisipulia, silputtuna
  • 3dl naudanlihan liemia
  • 1dl kuivan valkoviiniä
  • pippuria ja suolaa
  • 2 laakerinlehtia
  • 100g kidneypapuja
  • 4 keskiporkkanaa, leikkaan 25mm kappaletta
  • 1 keskisellerin varsia, leikkaan sama porkanat
  • 1 perunaa, myös leikkaan sen
  • valkosipulia
Laitan pannulle hieman vielä ölijä, valkosipulit, sipulit lopunkin naudanlihat noin 15 minuuttia keskikokoisen kuumenalla kunnes lihan harmaaksi.

Kaatamaan naudan liemessä, valkoviinit, suolat, pippurit ja laakerinlehdet. Kuumenna kiehuvalle 45 minuutissa.

Sekoittamaan papuja ja sellerin varret noin 30 minuuttia kiehulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Granaattiomena melassi

  Granaattiomenan ravitsemukselliset hyödyt: Granaattiomena on ravinteikas hedelmä, joka tarjoaa monia terveyshyötyjä, kuten sydän- ja ver...

Sousiollinen Posti