VADELMAT RUUSUT GINILLA & TONIC_VESILLA



  • 2/3dl vadelmaa
  • 4cl giniä (meillä Bombay Sapphirea)
  • 3rkl hienosokeria
  • 3rkl sitruunamehua
  • 1/4tl ruusuvettä
  • paljon jäitä
  • tonic-vettä
  • 1/2 limelle kunniamerkkia
  • 1tl kuivatun ruusunlehdetta
Laitaan viisi ainekset kannukseen ja sotlkuun vadelmat lopulla puulusikalla.

Lisään paljon jäitä ja kaatamalla vadelman sekoitus. 

Sekoita ja kaada päälle tonicia lasin täydeltä. Koristellaan viipaletta limen kuorta ja sirotellaan kuivan ruusulehdetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haudutettu salottisipuli ja sieni misokastikkeella

  Salottisipulin historia ·         Nimitys sipuli ja salottisipuli ovat peräisin muinaisranskan sanasta eschalotte sanan eschaloigne kaut...

Sousiollinen Posti