Materiaali:
täytyin viisikymmentä rullia viidelle annokselle
- puoli taaro
- puoli porkkana
- 50 g juudaksenkorvasientä
- 50 g lasinuudelia
- suolaa ja pippuria
- ripaus sokeri
- 400g tuore lehtitaikinaa ( 10x10 senttia/ yksi lehtia)
- auringokukkaöljyä
Valmistus:
- Pese ja kuori peruna, porkkana ja taaro hyvin. Leikkaa niitä hienosti lyhyet merkkijonoon.
- Laita nuudeli veden kulhoon noin 20 minuuttia ja samoin sienelle muut kulhossa. Sitten leikkaa nuudeli lyhyeksi osaksi ja sientä samassa muodossa juurikasta.
- Paista öljypannussa porkkanoita, taaroja ja perunoita muutamassa minuutissa ennen kuin kokonaisjuurikas tuleva kysyydeksiä. Lisää nuudeli kasvispannuun ja mausta kasviksen päälle mausteseosta ja sekoita niitä hyvää yhdistelmää. Kasvispannu mieluummin toteuttaa tunnin suhteellinen lasku lämpötila.
- Ensin pikku kasvikset lisännyt keskissa leivonnassa lehtitaikinassa.
- Toinen rullaa lehtitaikina ja laita niitä levyyn. Tee muut rullat samoin.
- Kolmas uppopaista rullat öljyn pannussa kanssa keskilämpötila kunnes ruskeaksi ja pehmeäksi kokorulliksi.
- Tarjota riisillä ja vihanneksella tai itsensä vihannekset kanssa.