tiistai 10. syyskuuta 2019

Ragu makuisella Vietnamlaisella tai maissi ragu



Materiaali:

3-4 annosta
  • 3 tomaattia
  • 100 g kuningasosterivinokasta (tai herkkutattia)
  • 100 g siitakesientä
  • 3 pieni baatattia
  • 2 perunaa
  • 1 porkkana
  • 1 maissi
  • 1 pieni punasipuli (pilko hienosti paloittelevaa)
  • suolaa ja pippuria
  • sokeri ja maustekurkumäjauhetta
  • soijaöljyä
  • tuore persilja ja kevätsipuli
  • 2-3 dl vettä (tai kookosmaito)

Valmistus:

  1. Pese kokonainen sieni ja laita ne siivilään kuivaamiselle.
  2. Pese ja leikkaa peruna, porkkana ja baatatti pieniksi paloiksi. Höyrytä koko ainesta ilman tomaatti ja punasipuli.
  3. Sillä aikaa minun pitäisi paistaa sienet öljypannuun noin 10 minuuttia kunnes ne on vieno vaaleanruskea. Anna sienen hieman jäähtyä
  4. Pilko tomaatti hienosti smoothie nestettä ilman siemenen tomaattia.
  5. Kuumenna pannu öljyllä minuutissa kanssa ja lisätä heti sipulipaloja tuleva kiehuttavaa, seuraave askelma kaattaa tomaatin kastiketta pannuun, sekoita ne kuitenkin minuutissa keksilämpötilässä. Lisää vettä tällä hetkellä.
  6. kiehuta tomaatin keiton lisäksi vihanneksetta. Mausta suolaa, pippuri ja maustekurkuma keittoon.
  7. Kaata ragu iso kulhoon ja korista pinta persiljalla.
  8. Tarjota heti kun lämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yardlong papu pasta _ herkullisista Vietnamilaista

Tiedäthän, että kotimaassani vietti kuunkaltaisen uudenvuoden, joten varastoimme sillalle ruokaa ja vihanneksia, kuten tomaatteja, pihan pit...