torstai 12. syyskuuta 2019

Kala tomaatin kastiketta kanssa



Materiaali:

3-4 annosta
  • 300 g kalaa
  • 2 tomaattia
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 salottisipuli
  • 1tl mauste kurkumä jauhetta
  • ripaus suolaa
  • pippuri ja sokeri
  • 1 tl kalakastike
  • 0.5 tl sienijauhetta
  • 3 tl musta sokerikastiketta
  • öljyä

Valmistus

  1. Pese kalat hyvin ja leikkaa yksi kala kolmeen osaan, sitten laita kaloja siivilään kuivaamiselle.
  2. Pilko valkosipuli, salottisipuli hienoksi silpuksi.
  3. Käytä keksipannu kalan kiehumiselle.
  4. Lisää kala pannuun ja ripottele niiden päälle kokonainen ainnekset ilman tomaatti ja vähän valkosipuli. Sekoita yhdessä hyvin. Anna ne rahallisessa noin 30 minuuttia.
  5. Lisää hyvin hienoksi silputtu tomaattia toiseen pannuun ja kypsää jälkeen paistaa hienosti valkosipuli muutamassa minuutissa.
  6. Lisää vettä, kiehutä tomaatin kastiketta noin 15 minuuttia.
  7. Sekoita kaloja tomaattikastikkeella hyväksi sekoitukseksi, sitten kiehutä niitä matalaan lämpötilään noin 30 minuuttia kastikkeelle ja mausteelle tuleva sisään lihan kalaa.
  8. Tarjoita riisilla ja kasviskeitolla.
  9. Bon appetit ruokasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yardlong papu pasta _ herkullisista Vietnamilaista

Tiedäthän, että kotimaassani vietti kuunkaltaisen uudenvuoden, joten varastoimme sillalle ruokaa ja vihanneksia, kuten tomaatteja, pihan pit...