|
Mustapaputahna annos nuudeli!!!! |
Kauan sitten katsoin Korean tuottaman "Parasiitti". Olivat korostuneet yhtä asiaa mielessäni elokuvassa.
Oli Parksin perheen talon yhtä asiaa. Rakastin lasijulkisivua, jossa ei ollut ikkunoita, ja välittömät isot lasiovet, jotka auttoivat kotia, ja puutarha ei reunustunut, kun avasit oven.
Toista asiaa oli mustapavun nuudelikulho, jonka söi Parksin vaimon ja kertoi keittiöön ilmestyneestä jumalasta. Nyt tästä ruoasta on tuleva suosikkiruokani. Joten mikä on nuudeleiden ja sekoitetun mustapapatahnan kanssa?
Jos käytät chinalaisen mustapaputahnan jota sekoittaa mungpavut ja kaliumkloratit ja rautapitoiset sulfaatit heptaanihydraatit yhdessä. Mutta valmistin korealaisen mustapaputahnan tässä ruoassa. Korealaista nimistä ovat Jajang ja Chunjang, jonka combinoi soijapavun fermentoinnin suolassa, vehnäjauhossa ja karamellissa.
Suosittelen reseptejä lukemaan Mangchin ja Vaimomatskuun blogista. He olivat hyvin maistamaan ruokaa
Materiaalille kolmelle:
- 100g sydänkaalia
- 3-5 sieniä
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 pieni peruna
- 1 pieni sipuli
- 2 annosta nuudelia
- oliviiolija
- ripaus suola ja pippuri
Valmistus:
- Pese kasvit vedessä huolellisesti.
- Leikkaa kaali, kesäkurpitsa, peruna, sipuli ja sieni pieniksi kuutioiksi
Ruoanlaitto:
- Keitä pannu oliviiolijalla ja sipulilla keksilämpötilassa kunnes sipili on tuleva vaaleanruskeaa.
- Kaada kokonaista kasvista sipuliseokseen.
- Sekoita ja mausta ripauksella suolalla.
- Pidä vihannekset pannussa.
- Lämmitä samaan aikaan vedet kattilaan kunnes keihuvaksi.
- Lisää annokset nuudelit noin 7 minuuttia.
- Kuivaa nuudeli ja kaada vihanneksen pannuun.
- Lisää mustapaputahna nuudelin päällään.
- Sekoita hyvin matalalla lämpötilalla kunnes tasaiseksi.
- Kaada nuudelit lautaseen ja syömään.