keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Polentaa paistettujen ruusukaalien ja omelettien kera.

Materiaali:

polennalle
  • 0.8 dl massinpolentaa
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl voita
  • suolaa
paistetut ruusukaaleille
  • 100 g ruusukaaleja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja ripaus sokeria
omeletille
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Keitä vettä kattilaan ja mausta se ripaus suolaa riittää. Kaata maissipolenta kiehuvaan veteen. Hievahtaa hyvin, kunnes ne tulevat hyvään tasaiseksi. Lisää voita ja sekoita muutamassa minuutissa.
  2. Sulata voi pannulla. Munan rakenne valmistus rikkoa esimerkiksi haarukalla, sitten kaata munakas paistinpannun noin 5 minuuttia ennenkuin omeletit ovat kypsyä.
  3. Paista voi ja valkosipuli pannulla. Lisää ruusukaaleja, että ne ovat leikkaa puolikkaiksi. Ripotele suolaa päälle. Sekoita kaaleja noin 10-15 minuuttia ennen kuin kumpikin kaalien kantaa ovat väriä vaaleanruskeita.
  4. Laita munakas keskelle ja polenta lautasen ympärille. Viimeinen kerros on ruusukaaleja pinnalla.
  5. Tarjoa heti lusikkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yardlong papu pasta _ herkullisista Vietnamilaista

Tiedäthän, että kotimaassani vietti kuunkaltaisen uudenvuoden, joten varastoimme sillalle ruokaa ja vihanneksia, kuten tomaatteja, pihan pit...