Kala- tomaattikeitto



3: lle

  • 3 pientä tomaattia
  • 1 selleri
  • 450 g kalaa
  • 250 g pastarusettia
  • 2 dl vettä tai liemeä
  • 2 valkosipulikyntä
  • 1 salottisipuli
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl hunaja
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Pese kala, selleri ja tomaatti kylmään veteen.
  2. Leikkaa kala kolmessa osassa, selleri ja tomaatti kuudessa osassa poistaa.
  3. Kiehu pasta kattilaan suolan veden kanssa, eli noin 10 minuuttia.
  4. Laita kalat erilaiseen kattilaan, lisää hienoksi silputtu salottisipuli ja valkosipuli. Mausta ne suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja hunajaa. Anna kaloijen levätä muutama minuutti ennen valmistamista.
  5. Keitä kalat keskilämpötila minuutissa, sitten kaada vettä ja kuumenna kiehuvaksi ja lisää tomaattipalat ja kiehauta 5 minuuttia, on aika lisätä selleri joukkoon keitto. Mausta taas jos haluat.
  6. Kaada kalakeitto kulhoihin pastoilla.
  7. Tarjoa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Granaattiomena melassi

  Granaattiomenan ravitsemukselliset hyödyt: Granaattiomena on ravinteikas hedelmä, joka tarjoaa monia terveyshyötyjä, kuten sydän- ja ver...

Sousiollinen Posti