tiistai 29. lokakuuta 2019

Kala- tomaattikeitto



3: lle

  • 3 pientä tomaattia
  • 1 selleri
  • 450 g kalaa
  • 250 g pastarusettia
  • 2 dl vettä tai liemeä
  • 2 valkosipulikyntä
  • 1 salottisipuli
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl hunaja
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Pese kala, selleri ja tomaatti kylmään veteen.
  2. Leikkaa kala kolmessa osassa, selleri ja tomaatti kuudessa osassa poistaa.
  3. Kiehu pasta kattilaan suolan veden kanssa, eli noin 10 minuuttia.
  4. Laita kalat erilaiseen kattilaan, lisää hienoksi silputtu salottisipuli ja valkosipuli. Mausta ne suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja hunajaa. Anna kaloijen levätä muutama minuutti ennen valmistamista.
  5. Keitä kalat keskilämpötila minuutissa, sitten kaada vettä ja kuumenna kiehuvaksi ja lisää tomaattipalat ja kiehauta 5 minuuttia, on aika lisätä selleri joukkoon keitto. Mausta taas jos haluat.
  6. Kaada kalakeitto kulhoihin pastoilla.
  7. Tarjoa heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...