keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Punajuuri spagetti



Materiaali:

2-3 annos
  • pieni punajuuri
  • 150 g spagetti
  • 2 rkl kermajuustoa
  • tuore persilja
  • sokeri
  • suola ja pippuri
  • oliiviöljyä

Valmistus:

  1. Kuumenna vettä suolalla ja oliiviöljyllä, sitten lisää spagetti kiehumaan noin 25 minuuttia ennen kuin pastaa kypsyvät veden kiehunnassa.
  2. Kuori ja leikkaa punajuuri pienesti ohuiksi langaksi.
  3. Sulata voi pannulla ja kun se kuohahtaa kunnolla, lisää joukkoon punajuuri, sitten kermajuusto ja mausteet sekä sokeri, sekoitus. Punajuuri on tullut kypsiä muutamassa minuutissa.
  4. Laita spagetti keksilautaselle ja kaada juurinryhmää ympärille. Koristele tuore persilja päälle.
  5. Tarjoa heti kun se on vielä lämminruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yardlong papu pasta _ herkullisista Vietnamilaista

Tiedäthän, että kotimaassani vietti kuunkaltaisen uudenvuoden, joten varastoimme sillalle ruokaa ja vihanneksia, kuten tomaatteja, pihan pit...