Punajuuri spagetti



Materiaali:

2-3 annos
  • pieni punajuuri
  • 150 g spagetti
  • 2 rkl kermajuustoa
  • tuore persilja
  • sokeri
  • suola ja pippuri
  • oliiviöljyä

Valmistus:

  1. Kuumenna vettä suolalla ja oliiviöljyllä, sitten lisää spagetti kiehumaan noin 25 minuuttia ennen kuin pastaa kypsyvät veden kiehunnassa.
  2. Kuori ja leikkaa punajuuri pienesti ohuiksi langaksi.
  3. Sulata voi pannulla ja kun se kuohahtaa kunnolla, lisää joukkoon punajuuri, sitten kermajuusto ja mausteet sekä sokeri, sekoitus. Punajuuri on tullut kypsiä muutamassa minuutissa.
  4. Laita spagetti keksilautaselle ja kaada juurinryhmää ympärille. Koristele tuore persilja päälle.
  5. Tarjoa heti kun se on vielä lämminruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haudutettu salottisipuli ja sieni misokastikkeella

  Salottisipulin historia ·         Nimitys sipuli ja salottisipuli ovat peräisin muinaisranskan sanasta eschalotte sanan eschaloigne kaut...

Sousiollinen Posti