Maapähkinävoi

 

Raaka-aine:

  • 300 g maapähkinää
  • 5-7 rkl oliiviöljyä


Valmistus:

  • Kaada maapähkinät pannuun, paista matalalla lämpötilalla noin 10-15 minuuttia tai kunnes tuoksu aromia ilmassa.
  • Kaada niitä kulhossa ja odota muutama minuutti jäähdymiselle.
  • Strippaa maapähkinän kuoria pios. Laita maapähkinät tehosekoittimeen, sitten lisää öljyt joukkoon maapöljyähkinä.
  • Sekoita kunnes tasaiseksi taikinaksi.
  • Säilytä lasipulloon ja pidä jääkaapissa ensi ruualle.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paistettu avokadomuusi Vietnamilaisen tomaattikastikkeen kanssa

  Ravintotiedon lähteen seuraaminen, kun haluamme soveltaa mitä tahansa ruokavaliota, joka hyödyntää tietoa kirjakaupoista, sosiaalisesta m...

Sousiollinen Posti