Porkkanakakkulle kymmeselle
- 1.5dl Kuppia kidesokeria
- 1dl kasviöljya
- 3 kananmunaa
- 2dl vehnäjauhoja
- 2rkl kanelia
- 1rkl ruokasoodaa
- 1rkl vaniljaa
- 0.5rkl suolaa
- 3dl porkkanaa
- 1dl silputtua saksanpähkinöitä
Päällyste
- 200g tuorejuusto
- 50g voita
- 1/4dl maitoa
- 1rkl vaniljasokeria
- 4dl tomusokeria
Lisään vehnäjauhot, kanelit, ruokasoodat, vaniljat ja suolat sekoittaa taas yksi minuutissa. Sekoittava porkkanassa ja saksapähkinässä sitten kaatamaan sitä pannuun.
Leipoa se 40 minuutissa, tai kunnes hammastikkua lisättävä keskissa tulla ulos ilmeistä. Odottaa viileäksi yksi tunnin uunista.
Keskikokoiseen kulhoon, lyötävä kermajuustoa, voita, maitoa ja vaniljaa yleiskoneella matalalla nopeudella kunnes sileäksi vähitellen vatkataan aikaan kunnes sileäski ja levittämiseksi. Kuorrutus kakkuun tai täyttävä ja kuorrutus pyöristää kerroksia kuorrutuksella. Ripotella pähkinät pakkasella kakulla. Pitään sitä jääkaapissa.
Keskikokoiseen kulhoon, lyötävä kermajuustoa, voita, maitoa ja vaniljaa yleiskoneella matalalla nopeudella kunnes sileäksi vähitellen vatkataan aikaan kunnes sileäski ja levittämiseksi. Kuorrutus kakkuun tai täyttävä ja kuorrutus pyöristää kerroksia kuorrutuksella. Ripotella pähkinät pakkasella kakulla. Pitään sitä jääkaapissa.