lauantai 2. joulukuuta 2017

NAUDAN ULKOFILEE


NAUDAN ULKOFILETTA SOUS VIDE KAHDELLE

  • 1 vipalen (noin 250g ) naudan ulkofilee
  • suolaa ja pippuria
  • oliiviöljyä
  • 1 ison palsternakan
  • 1 ison bataatin
Ensin tehtävä että taputtelin naudan ulkofilestä sitten lisäsin suolaa ja pippuria myös oliiviöljyä lihan päällä. Laitoin lihan ja timjamia yhteen pussiin ja vakumointia sitten pussit 50 asteeseen veteen. (noin 35 minuutia?)

Palsternakka ja bataatti kuorettävä ja lisää suolaa ja pippuria ennen vakumointia myös. Tietystin, pistää sen lämpimään veteenkin (noin 15 tai 20 minuutia).

Otan lihan ja vihannekset pussista. Käytin oliiviöljyä paistettava lihan nopeasti pannulla. Leikkasin sitä kaksi osaa ja laitan ne kahteen isoon kulhoon ja vihannekseen yhteen.

Toivottavasti maistuu hyvältä meitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...