Palvelu neljälle
- 3.5dl kermaa
- 1,2dl täysmaitoa
- 7 keltuaista
- ripaus suolaa
- 0.7dl sokeria
- 4 veriappelsiinia
- 4rkl ruokasokeria tohottamiseen
- 0.5dl sokeria kahdelle veriappelsiinille
Kaadoin kermat ja oranssiliemet kulhossa ja sekoitin ne tasaiseksi. Lisäsin sitten sen toinen kulhoon jolla oli keltuaimaan ja sokerit jälkeen tasaiseksi seokseksi lusikkamalla. Viimeinkin sekoitin kaksi seosta yhdessä ja pyyhkäistä ne taas. Kaadoin crème brûlée annosvuokaan ja laitoin se levyyn ja uunissa noin 40-45 minuuttia. Kuumensin uunin 150 asteeseen ennen. Muistella kaatamaan vettä levyyn ennen laitamaan uunissa.
Lisäsin sokerit pinnalla ja käyttämistä olin sisälämpö 84. Tein vanukkaat aluksi huoneenlämmössä ja laittamatta jääkaapissa kun se juuri kuumaan. Pitämään ne tässä noin 3 tunttia. Jälkeen lisäämästä veriappelsiinit pinnalla.
Tänään meilla olemme lisäys C- vitamiinia talvipäivälle. Nautiskella ihanaa talvipäivää!