Ruokaamme boeuf bourguignon erityinen tapauksena (kahdelle)
- 60g pekoniaa
- 150g naudan sisäpaistia
- 1dl punaviiniä
- oliiviöljyä
- 100g sienia
- 1 iso punasipuli
- 3 valkosipulikynsiä
- 1kg pieniä poronpotkakiekkoja
- 6 perunaa
- 6 pientä porkkanaa
- 1dl tomaattijauhetta
- tuoretta timjamia
- murskattua laakerinlehtiä
- 2dl ruskeaa naudanvarastoja
- tuoretta basilikaa
- borettana cipollini
- voita
- suolaa ja pippuria
Samaan aikaan leikata borettana pienemmän aukioksi ja paistetaan öljypannuun. Teen samankin porkkanalle ja kiehutin yhdessä perunat ja veden sekoitaa kurkumajaujetta. Kokonaan kasvit pehmeäksi, laittaa ne uuniin ja kuumantin noin 10 minuuttia.
Paistoin pekonin paistakattilassa suolalla ja pippurilla. Lisäsin sitten sen lihapannuun ja otin se ulos kuumenna jälkeen muutamaan minuutin.
Nyt kaikkimaan jo ruokalle ehkä minä odottava yhden palataan kotin klo. 8. 7. Jälkeen että syömme ne pikimmiten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti