maanantai 23. syyskuuta 2019

Hummus

Tahinin materiaalia:

  • 500 g valkoseesaminsiementä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistus:

  1. Kuumenna pannulla seesaminsiemenellä noin 10 minuuttia tai kunnes seesaminsiemenistä ovat vaalean rusketusta. Anna ne rauhoittaa muutamaan minuuttiin.
  2. Käytä blenderi tulevat hienosti tasainen tahinia.
  3. Sekoita kaikki ainekset blenderissa ennen kuin tahini sekoitetaan tasaiseksi, maustetaan sopivan suuta.

Humuksen materiaalia:

  • 200 g kikherneitä
  • 1 tl tahinia
  • 0.5 valkosipulinkynttä
  • 1.5 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • hyppysellinen savupaprikajauhetta
  • ripaus suolaa
  • 3 laakerinlehteä

Valmistus:

  1. Pesin kikherne alla vesihanasta.
  2. Kylmän vettä lisäksi kikherneden kulhoon ja laitoin sitä jääkaapissa ennen kuin hyvin kypsyys.
  3. Kietin kikherne suolan vedessä, lisäksi oliiviöljy ja laakerinlehti kertaa sinne. Kuumesin joukkoon puoli tuntia. Voisit tarkistanut sen sormella tai suulla, olet tiennyt kypsästi sitä.
  4. Lisäsin siemen tehosekoittimeen ja kaadoin tahini, sitruunamehu, paprikajauhe, ripaus suolaa ja hienosti valkosipuli pinnan päälle. Kaadoin hieman siemenen veden kiehuntaa niin että apumaan tekee helposti ja nopeasti konetta.
  5. Kaadoin humus levyyn ja korvasin oliiviöljy kansaa hieman kikhernesiemenet päälle.
  6. Tarjoa heti crepe tai leivän kansaa. Voit syödä kasvistä jos halutessasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...