Kuumenna pannulla seesaminsiemenellä noin 10 minuuttia tai kunnes seesaminsiemenistä ovat vaalean rusketusta. Anna ne rauhoittaa muutamaan minuuttiin.
Käytä blenderi tulevat hienosti tasainen tahinia.
Sekoita kaikki ainekset blenderissa ennen kuin tahini sekoitetaan tasaiseksi, maustetaan sopivan suuta.
Humuksen materiaalia:
200 g kikherneitä
1 tl tahinia
0.5 valkosipulinkynttä
1.5 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
hyppysellinen savupaprikajauhetta
ripaus suolaa
3 laakerinlehteä
Valmistus:
Pesin kikherne alla vesihanasta.
Kylmän vettä lisäksi kikherneden kulhoon ja laitoin sitä jääkaapissa ennen kuin hyvin kypsyys.
Kietin kikherne suolan vedessä, lisäksi oliiviöljy ja laakerinlehti kertaa sinne. Kuumesin joukkoon puoli tuntia. Voisit tarkistanut sen sormella tai suulla, olet tiennyt kypsästi sitä.
Lisäsin siemen tehosekoittimeen ja kaadoin tahini, sitruunamehu, paprikajauhe, ripaus suolaa ja hienosti valkosipuli pinnan päälle. Kaadoin hieman siemenen veden kiehuntaa niin että apumaan tekee helposti ja nopeasti konetta.
Kaadoin humus levyyn ja korvasin oliiviöljy kansaa hieman kikhernesiemenet päälle.
Tarjoa heti crepe tai leivän kansaa. Voit syödä kasvistä jos halutessasi.
Kommentit
Lähetä kommentti