Sydän salaatti kananmunalla




Materiaali kahdelle:

  • 250 g peperomia pelluci
  • 5 salottisipulia tai 1 punasipuli
  • 4 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl ruskea sokeria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl hunaja
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 kananmuna 

Valmistus:

  1. Kiehuin muna kattilaan viisi minuuttia, lisäksi voisin kylmässä vedessä viiden minuutin ajan.
  2. Kuorin ja leikasin salottisipuli ohuiksi paloiksi.
  3. Kaasin riisiviinietikka kulhoon, lisäsin sokeri, paprikajauhe, hunaja ja oliiviöljy etikan kulhossa. Sekoittele, että etikan kastikkeet tasaisesti tulevat.
  4. Lisäsin salottisipulipalat etikka-seokseen ja lähtin ne noin puoli tuntiä. 
  5. Laittoin sydän salaattia suuri kulhoon, sitten kaatoin etikka-seos päälle, lisäksi voisin munaa viime kerroksena.
  6. Tarjoa heti kiehuvan riisin kansaa tai riisinuudelilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tonyu Nuudeli __ Japanilainen kasvis nuudelit

Tonyu-ramen eli japanilainen kasvisnuudeli on herkullinen ateria. Tämä ruokalaji oli haastava myös JOC:n Namiko Chenille kesäkuussa. Rakast...

Sousiollinen Posti