Materiaali kahdelle:
- 250 g peperomia pelluci
- 5 salottisipulia tai 1 punasipuli
- 4 rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl ruskea sokeria
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl hunaja
- 2 tl oliiviöljyä
- 1 kananmuna
Valmistus:
- Kiehuin muna kattilaan viisi minuuttia, lisäksi voisin kylmässä vedessä viiden minuutin ajan.
- Kuorin ja leikasin salottisipuli ohuiksi paloiksi.
- Kaasin riisiviinietikka kulhoon, lisäsin sokeri, paprikajauhe, hunaja ja oliiviöljy etikan kulhossa. Sekoittele, että etikan kastikkeet tasaisesti tulevat.
- Lisäsin salottisipulipalat etikka-seokseen ja lähtin ne noin puoli tuntiä.
- Laittoin sydän salaattia suuri kulhoon, sitten kaatoin etikka-seos päälle, lisäksi voisin munaa viime kerroksena.
- Tarjoa heti kiehuvan riisin kansaa tai riisinuudelilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti