Materiaali kahdelle:
- 50 g valkokaalia
- 50 g punakaalia
- puoli paprikka
- 50 g parsakaalia
- 50 g romatomaattia
- 150 g riisinuudeleitä
- 1 tl seesamiöljyä
- 2 tl aurinkoöljyä
- 2 rkl teriyaki-kastiketta
- 2 pientä salottisipulia
- suolaa ja pippuria
Valmistus:
- Kiehunta vettä kattilaan, kunnes kiehuttava. Lisää nuudelit kiehuvaan veteen ja kietä ne noin muutama minuuttia ennen kuin kypsyä.
- Kuori ja leikkaa salottisipuli ohuiksi sivuiksi. Paloittele kaksi erilaista kaalia ja parsakaali, halkaise romatomaatti.
- Keitä seesamiöljy ja aurinkoöljy pannulla tuokiossa. Lisää sitten salottisipulipaloit, sekoita ne ennen kuin ruoan tuoksu on ilmaista.
- Kaata tomaatit, parsakaalit pannuun noin viisi minuuttia ja sekoitettu hyvin. Lisää wökkiin lopuksi valkokaalpaloit ja punakaalipaloit keskilämpötilassa noin 15 minuuttia. Mausta vihannekset teriyaki-kastikkeella. Lisää suolaa tarvittaessa.
- Ripottele pinnalle mustapippuria ja hienosti hienonnettu valkosipuli paistamisesta.
- Nauttamaan ruokaa!