Materiaali kahdelle:
- 150 g tofua
- 80 g kimchiä
- 2 rkl tomaattikastiketta (Tein sen ennen)
- 1 dl vettä tai kasvislientä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl kurkumajauhetta
- 0.5 tl inkiväärijauhetta
- 3 valkosipulikynttä
- 2 pientä salottisipulia
- suolaa ja pippuria
- aurinkoöljyä
Valmistus:
Pilko valkosipuli ja salottisipuli hyvin hienonnettu.
Paista silputtu valkosipulija ja silputtu salottisipulija ja aurinkoöljy pannulla tuokiossa.
Lisää tofu pannuun ja keitä kaksi minuuttia. Tomaattikastike ovat lisäksi tofu joukkoon, samaan aikaan laita kasvislientä tuossa. Mausta tofu joukkoon kuivan ainneksen kanssa. Keittää muutama minuutti.
Kun nähdä tofu kiinteämpi kuin. Laita kimchi tofun päälle ja kietä sitten 2-3 minuuttia.
Tarjoa heti keihuvan riisin kanssa. Nauti mikä sittä haluat!