Sieni-pinaatti keitto


Materiaali kahdelle:

  • 100 g sieniä
  • 100 g tofua
  • 150 g pinaattia
  • 2 valkosipulia
  • 1 salottisipuli
  • 500 dl vettä tai kasvislientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:


  1. Hienoksi silputtu valkosipuli ja salottisipuli hyvin ennen kuumennusta. Samoin kuin sienelle.

  2. Kuumenna panuu oliiviöljyllä, lisää sitten valkosipuli ja salottisipuli pannuun. 

  3. Odotta aromia pannusta ilmaan. Laita sienipaloit valkosipuli-salottisipuliseokseen. Sekoita niitä hienoksi joukoksi noin 5 minuuttia.

  4. Kaada sienen joukkoon kasvisliemi. Keitä keitto kunnes kiehuminen jatkuu.

  5. Lisää pinaatti ja tofu keittoon. Jälkeen muutama minuutti, lähde keitto pois uunista.

  6. Tarjoa heti kun keittoa on lämpömistä!

Feta-pinaatti vietnamilaista leipää


Materiaali kahdelle:

  • 100 g fetajuustoa
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 2 rkl tomaatin joukkoa (tein sen edellisenä päivänä)
  • 2 rkl kuohekermaa
  • 50 g cheddarjuustoa
  • 2 vietnamilaista leipää

Valmistus:


  1. Pese ja leikkaa pinaatti pieneksi paloiksi, kuumenna pinaattipaloit pannuun ja lisäksi sen voi vähän kuohukermaa. Keitä noin 2 minuuttia.

  2. Sekoita pinaatin joukkoon tomaattikastike. Jos haluat, voit maustaa suolaa ja pippuria tällöin. Lisää sitten fetajuusto. Tee siitä tulevan sekoitukseen hyvin.

  3. Leikkaa leivät pituussuunnassa kannet pois ja anna niitä sisäpuolelta tyhjillään. Lisää pinaatti- juustoseosta kesken leipään ja laita pienet cheddarviipaleet päälle.

  4. Paista leivät 200 asteessa noin 10-12 minuuttia ennen kuin juusto on ihanan sulaksen yläpuolella.

  5. Nautti leivät maitokahvilla!

Jogurttipannacotta mangolla



Materiaali neljälle:

  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl maitoa
  • 2,5 rkl ruokosokeria
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 liivatelehti
  • tuoretta mangoa

Valmistus:


  1. Kaada maito, kerma ja sokeri pannuun. keitä kunnes seos sekoittamalla koko sokeri hienosti tai sokeri tulevat maksuvalmis tapahtumat.

  2. Kuumenna liivatelehti vedellä (noin 1 rkl vettä) kattilassa, sitten lisää liivatteen maksuvalmius kermaseokseen. Sekoittaa.

  3. Sekoita kerman joukkoon jogurtti muutamassa minuutissa ennen kuin hyvin sekoittaminen.

  4. Kaada jogurttipannacotta kuppiin ja pitä niitä jääkaappiin läpi neljä tunttiä.

  5. Koristele tuore mango päälle.

  6. Tarjoa heti kun lähden pois niistä jääkaapista.

Kurpitsakeitto


Materiaali kolmelle:

  • puolta kurpitsaa (n. 250 g)
  • 2-3 dl kasvislientä
  • 100 g sientä
  • 3 valkosipulikyntä
  • 1 tl aurinkoöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:


  1. Pese, kuori ja leikkaa kurpitsa pieneksi kuutioiksi. Sieniä on leikannut osuuksiin osallistujien kesken. Pilko valkosipuli hienoksi.

  2. Keitä aurinkoöljy pannulla, lisää silputtu valkosipuli pannuun noin 1-2 minuuttia tai valkosipuliaromi on hyväksi tuoksuksi ilmassa. Lisää sitten kurpitsan kuutiot pannuun ja keitä kunnes kuutiot ovat puoli pehme
    ä. Samaan aikkaan laita sienet ja kurpitsat yhdessä. Jälkeen noin viisi minuuttia, lisää kasvislientä ja keittaa kunnes kurpitsat ovat maturoitunut.

  3. Tarjoa heti leivällä tai riisillä!

Vaaleanpunainen lahja ystävälle


Long times ago, I haven't received and also haven't given present to my friends. The Christmas of this year, I want to do somethings different in life! 

Granaattiomenamehua että tein sen keittiöstäni!

Ja ruusukukkatee!


Paistettu tofu-kimchi ja tomaattikastikkeella



Materiaali kahdelle:

  • 150 g tofua
  • 80 g kimchiä
  • 2 rkl tomaattikastiketta (Tein sen ennen)
  • 1 dl vettä tai kasvislientä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kurkumajauhetta
  • 0.5 tl inkiväärijauhetta
  • 3 valkosipulikynttä
  • 2 pientä salottisipulia
  • suolaa ja pippuria
  • aurinkoöljyä

Valmistus:


  1. Pilko valkosipuli ja salottisipuli hyvin hienonnettu.

  2. Paista silputtu valkosipulija ja silputtu salottisipulija ja aurinkoöljy pannulla tuokiossa.

  3. Lisää tofu pannuun ja keitä kaksi minuuttia. Tomaattikastike ovat lisäksi tofu joukkoon, samaan aikaan laita kasvislientä tuossa. Mausta tofu joukkoon kuivan ainneksen kanssa. Keittää muutama minuutti. 

  4. Kun nähdä tofu kiinteämpi kuin. Laita kimchi tofun päälle ja kietä sitten 2-3 minuuttia.

  5. Tarjoa heti keihuvan riisin kanssa. Nauti mikä sittä haluat
    !

Suklainen banaanikakku


Materiaali kahdelletoista:



  • 500 g mantelijauhoja
  • 6 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 kananmunaa
  • 3 pieni banaania
  • 30 ml kookosöljyä
  • 120 ml hunajaa


Päälle:

  • 2 rkl tummaa suklaata
  • 3 rkl mantelimaitoa

Valmistus:




  1. Laitoin mantelijauhojen, leivinjauheiden, kaakaojauheiden ja suolojen suuriin kulhoon. Sekoitin kuivan jauhojen hyv
    äksi tasaiseksi.

  2. Lisäsin munan, että ovat rikkonut niiden rakenne, jauhojen kulhossa. Muussasin banaanin ja lisäksi jauho joukkoon. Aivan samoin kuin hunaja ja kookosöljy. Hienosti sekoittaa.

  3. Kaasin taikinan kaksitoista kakkuvuokaan ja paistoin noin 45 minuuttia 180 asteessa. Anna jäähtyä ennen koristusta.
Make-up:

  1. Sekoitin maidon ja suklan kulhoon. Kun joukon suklaa jo oli koristus. Kaasin niiden kakkujen päälle
    .
Anna nauttamaan nyt sinun kakkusi, jotain tein niiden sinulle!


Sisällyksetöndonitsit vietnamilaista


Materiaali kahdeksille donitseille:

  • 200 g vehnäjauhoja
  • 2 rkl vehnähapanjuurta
  • 1-1/2 tl hiivaa
  • 1 tl leivinjauhe
  • 1 tl ruokasooda
  • 170 ml käsinlämmön vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl öljyä
  • 40 g seesaminsiementä
  • 250 ml öljyä (keittämiselle)

Valmistus:


  1. Sekoitin juuren ja hiivan veteen. Jätin loput juuri purkkiin odottamaan noin 30 minuuttia.

  2. Laitoin kokonainen kuivan aineksen kulhoon, lisäsin sitten juuri joukkoon ja sekoitin sen tasaiseksi hyvin. Rauhoitin taikinan huoneenlämmössa tunnin ajan. Pätkin taikinan 8 palloon. Pyöritin paloja seesaminsiemeniin.

  3. Kuumensin öljyn kattilassa. Laitoin donitsi itsekukin kattilaan ja keitin kunnes donitsi oli nousua tai molemmat puolet ruskeaksi väriksi.

  4. Koristelin suklaasiirapin ja tomusokerin donitsin päällä.

  5. Nauttaa donitsit!



Munakoisocurry


Materiaali kolmelle:

  • 2 munakoisoa
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl inkiväärijauhetta
  • 1 tl sienijauhetta
  • 100 g sieniä
  • 1 dl kasvisliemiä
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta maustekurkumaa
  • tuoretta korianteria
  • oliiviöljyä

Valmistus:


  1. Pese munakoiso ja sieni.

  2. Leikkaa munakoisot pieniksi kuutioksi, samoin sienet. Hienonna silputtu kurkuma, salottisipuli ja valkosipulinkynttä hyvin.

  3. Kuumenna oliiviöljyä kattilassa. Laita silputtu valkosipuli, silputtu kurkuma ja hienoksi hakattu salottisipuli kattilaan. Kun haistele tuoksu ilmassa, samaan aikaan lisää kuutiomunakoiso. Mausta suolalla, paprikajauheella ja sienijauheella. Sekoita munakoisoseos muutamassa minuutissa. Lisää kasvisliemi seokseen, jälkeen kuumenna seos noin 5-7 minuuttia, lisää tomaattipyre ja sieni munakoisoseokseen. Keitä kunnes munakoiso joukkoon on pehmeäksi.

  4. Tarjoa heti riisilla tai riisinuudelilla.

Paistettu riisi vihanneksella



Materiaali kolmelle:

  • 2 porkkanaa
  • 80 g kiinankaalia
  • 1 purjo
  • 1 rkl soijaöljyä
  • 150 g kiehuvaa riisiä
  • 2 kananmunaa

Valmistus:


  1. Riko munat kulhoon. Lisää suola ja pippuri. Sekoita sitä tasaiseksi. Paista munaseos pannussa noin 2-3 minuuttia, kaada paistettu muna lautaseen rauhallisuutena. Pilko paistettu muna pieniksi palasiksi.

  2. Pilko porkkana, purjo ja kiinankaali pieniksi paloiksi. Kuumenna kattila soijaöljyllä pohjassa. Lisää sitten kattilalle hieno paloin purjo, jälkeen muutamaa minuuttia, lisää paloin porkkana. Sekoita kunnes porkkana on pehmeää. Kolman ruoka lisäämään kattilaan on paloin kaali. Jälkeen 2 minuuttia, kiehuva riisiä jatkuu lisäämään kattilaan. Paloin munat ovat lopullinen osa. Kietä kunnes riisiseos on pehmeää ja kuivaa.

  3. Tarjoa heti kun paistettu riisi on vielä kuuma. 

Paistettu vihreä papua




2:lle


  • 250 g vihreä papua
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 salottisipuli
  • 1 tl simpukankastike
  • 1 tl paprikajauhe
  • 1 rkl kasvisöljyä

Valmistus:

  1. Pesi vihreän pavun alla kylmä vesihanaa. 
  2. Pilkkoi valkosipulikynnen ja salottisipulin hienoksi.
  3. Kuumensi pannun kasvisöljyllä minuutissa, lisäsin sitten hienoksi silppua valkosipulikynnet ja salottisipulien. Sekoita. Kun haisteli hyvin tuoksuista tai salottisipulein ja valkosipulikynnet oli vaalean ruskea. Kaasi vihreän pavun pannuun ja sekoitti niiden simpukan kastikkeen kanssa. Jälkeen noin 5-7 minuuttia, Kaasi vihreän pavut kulhossa.
  4. Tajosi heti kananmunalla ja riisilla.

Vietnamilainen "Com ruou" jälkiruoka _ kulti jälkiruoka puolivälin vuotta festivaalilla

  ”Com ruou” (c ơ m r ượ u) on makea ja miedosti alkoholipitoinen herkku, joka on valmistettu fermentoidusta tahmeasta riisistä. Sitä kutsut...

Sousiollinen Posti