Feta-pinaatti vietnamilaista leipää


Materiaali kahdelle:

  • 100 g fetajuustoa
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 2 rkl tomaatin joukkoa (tein sen edellisenä päivänä)
  • 2 rkl kuohekermaa
  • 50 g cheddarjuustoa
  • 2 vietnamilaista leipää

Valmistus:


  1. Pese ja leikkaa pinaatti pieneksi paloiksi, kuumenna pinaattipaloit pannuun ja lisäksi sen voi vähän kuohukermaa. Keitä noin 2 minuuttia.

  2. Sekoita pinaatin joukkoon tomaattikastike. Jos haluat, voit maustaa suolaa ja pippuria tällöin. Lisää sitten fetajuusto. Tee siitä tulevan sekoitukseen hyvin.

  3. Leikkaa leivät pituussuunnassa kannet pois ja anna niitä sisäpuolelta tyhjillään. Lisää pinaatti- juustoseosta kesken leipään ja laita pienet cheddarviipaleet päälle.

  4. Paista leivät 200 asteessa noin 10-12 minuuttia ennen kuin juusto on ihanan sulaksen yläpuolella.

  5. Nautti leivät maitokahvilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haudutettu salottisipuli ja sieni misokastikkeella

  Salottisipulin historia ·         Nimitys sipuli ja salottisipuli ovat peräisin muinaisranskan sanasta eschalotte sanan eschaloigne kaut...

Sousiollinen Posti