Sieni-pinaatti keitto


Materiaali kahdelle:

  • 100 g sieniä
  • 100 g tofua
  • 150 g pinaattia
  • 2 valkosipulia
  • 1 salottisipuli
  • 500 dl vettä tai kasvislientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:


  1. Hienoksi silputtu valkosipuli ja salottisipuli hyvin ennen kuumennusta. Samoin kuin sienelle.

  2. Kuumenna panuu oliiviöljyllä, lisää sitten valkosipuli ja salottisipuli pannuun. 

  3. Odotta aromia pannusta ilmaan. Laita sienipaloit valkosipuli-salottisipuliseokseen. Sekoita niitä hienoksi joukoksi noin 5 minuuttia.

  4. Kaada sienen joukkoon kasvisliemi. Keitä keitto kunnes kiehuminen jatkuu.

  5. Lisää pinaatti ja tofu keittoon. Jälkeen muutama minuutti, lähde keitto pois uunista.

  6. Tarjoa heti kun keittoa on lämpömistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kasvidashi eli Shojin Dashi

  ·        Vaikka japanilainen keittiö on monimuotoinen ja visuaalisesti houkutteleva, sen viehätyksen taustalla on yksi elementti, joka ei ...

Sousiollinen Posti