maanantai 2. joulukuuta 2019

Jogurttipannacotta mangolla



Materiaali neljälle:

  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl maitoa
  • 2,5 rkl ruokosokeria
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 liivatelehti
  • tuoretta mangoa

Valmistus:


  1. Kaada maito, kerma ja sokeri pannuun. keitä kunnes seos sekoittamalla koko sokeri hienosti tai sokeri tulevat maksuvalmis tapahtumat.

  2. Kuumenna liivatelehti vedellä (noin 1 rkl vettä) kattilassa, sitten lisää liivatteen maksuvalmius kermaseokseen. Sekoittaa.

  3. Sekoita kerman joukkoon jogurtti muutamassa minuutissa ennen kuin hyvin sekoittaminen.

  4. Kaada jogurttipannacotta kuppiin ja pitä niitä jääkaappiin läpi neljä tunttiä.

  5. Koristele tuore mango päälle.

  6. Tarjoa heti kun lähden pois niistä jääkaapista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...