3: lle
- 3 pientä tomaattia
- 1 selleri
- 450 g kalaa
- 250 g pastarusettia
- 2 dl vettä tai liemeä
- 2 valkosipulikyntä
- 1 salottisipuli
- 2 tl oliiviöljyä
- 1 tl hunaja
- suolaa ja pippuria
Valmistus:
- Pese kala, selleri ja tomaatti kylmään veteen.
- Leikkaa kala kolmessa osassa, selleri ja tomaatti kuudessa osassa poistaa.
- Kiehu pasta kattilaan suolan veden kanssa, eli noin 10 minuuttia.
- Laita kalat erilaiseen kattilaan, lisää hienoksi silputtu salottisipuli ja valkosipuli. Mausta ne suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja hunajaa. Anna kaloijen levätä muutama minuutti ennen valmistamista.
- Keitä kalat keskilämpötila minuutissa, sitten kaada vettä ja kuumenna kiehuvaksi ja lisää tomaattipalat ja kiehauta 5 minuuttia, on aika lisätä selleri joukkoon keitto. Mausta taas jos haluat.
- Kaada kalakeitto kulhoihin pastoilla.
- Tarjoa heti!