Materiaali kolmelle:
- puolta kurpitsaa (n. 250 g)
- 2-3 dl kasvislientä
- 100 g sientä
- 3 valkosipulikyntä
- 1 tl aurinkoöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistus:
Pese, kuori ja leikkaa kurpitsa pieneksi kuutioiksi. Sieniä on leikannut osuuksiin osallistujien kesken. Pilko valkosipuli hienoksi.
Keitä aurinkoöljy pannulla, lisää silputtu valkosipuli pannuun noin 1-2 minuuttia tai valkosipuliaromi on hyväksi tuoksuksi ilmassa. Lisää sitten kurpitsan kuutiot pannuun ja keitä kunnes kuutiot ovat puoli pehmeä. Samaan aikkaan laita sienet ja kurpitsat yhdessä. Jälkeen noin viisi minuuttia, lisää kasvislientä ja keittaa kunnes kurpitsat ovat maturoitunut.
Tarjoa heti leivällä tai riisillä!