tiistai 5. huhtikuuta 2022

Espanjalaista rosmariini-pippuri paistinpannu perunat

 Tämä on simppeli ruoka, joka tarvitsi perunaa ja maustetta, seka liemen. Ennen luen ohejeen Span on a fork, en ajattele että Espanjalaista on saanut helposti kokkasimassa ja herkullisesti makuaisti.














Raaka-aine kahdelle:

  • 1/2 sipuli
  • 1 keskiperuna
  • 2 rkl oliivioljyä
  • tuoretta kevätsipulia
  • tuoretta rosmariinia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 dl kasvislientä tai vettä
  • merisuolaa ja mustapippuria










































Valmistus:

  • Kuori sipuli ja pese kevätsipulilla, rosmariinilla ja perunalla yhdessä veteen huolellisesti.
  • Leikkaa perunat ohuiksi paloiksi noin 2 senttimetria.
  • Hienonna valkosipulin kynnet, kevätsipulit ja sipulit hienosti yrtin muodoiksi.
  • Kuumenna pannussa oljyllä, rosmariinilla ja perunapaloilla matalalla lämpotilalla noin 7 minuuttia molemmille puolille.
  • Ota perunaviipaleet pois panuusta. Laita perunat lautaseen ja odottamaan.
  • Sitten lisää silpputtu sipuliseos panuun, paista niitä noin 2 minuuttia.
  • Laita perunaviipaleet joukkoon sipuli.
  • Kaada kasvisliemet sipuli-perunaseokseen. Jatka kokata perunapaloja noin 18-20 minuuttia kunnes kyypsyykseksi.
  • Mausta merisuolalla ja pippurilla, koristele silputulla kevätsipulilla perunan päällä.
  • Tarjoa nyt heti!





















Kauppalista:
































Recipe in English:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...