Ajatteletteko tämä on espanjalainen ruoka?
Raaka-aine kahdelle:
- 1 munakoiso
- 50 g tempeä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1-2 salottisipulia
- tuoretta persiljaa
- 2 dl kiehuvaa riisiä
- 2 tl paprikajauhetta
- 3 valkosipulin kynttä
- ripaus suolalaa ja mustapippuria
Valmistus:
- Leikkaa munakoisot ja tempet pieniksi kuutioiksi.
- Silppusi salottisipulit, valkosipulin kynnet ja persiljat hienosti yrtiksi.
- Kuumenna pannussa öljyllä ja silputulla valkosipulin kynnellä keskilämpötilan kanssa noin 2 minuuttia.
- Kaada munakoisokuutiot ja tempekuutiot joukkoon sipuli.
- Mausta ripaus suolalla ja pippurilla.
- Sekoita munakoiso-tempeseokset muutama minuutti kunnes kypsyykseksi.
- Lisää sitten kiehuvaa riisiä seokseen, taas maustamaan ja sekoittamaan kunnes hienosti tasaiseksi.
- Jos haluat syödä rapeaa riisipohjaa, säilystämään pannua pidempään kuin unnissa.
- Lusikoi paistettu riisi lautaseen.
- Koristele persiljalla ja paprikajauheella riisin päällä.
- Tarjoa nyt heti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti