Maapähkinätahna ja valkosipulipasta

 













Raaka-aine kahdelle:

  • oliiviöljyä
  • 3 rkl voita
  • tuore basilika
  • 200-250 g pastaa
  • 5 valkosipulin kynttä
  • ripaus suolaa ja mustapippuria












Valmistus:

  • Kuori ja jaa valkosipulin kynnet ohuiksi viipaleiksi.
  • paista valkosipuliviipaleet ja voit pannuun kunnes hyvältä tuoksuvalta.
  • Sillä aikaa kokkaa pastaa ripaus suolalaa ja öljyllä vedessä noin 10-15 minuuttia.
  • Sitten lisää pasta valkosipuli-voiseokseen. Lusikoi maapähkinän tahnaa joukkoon pasta.
  • Sekoita hyvin matalalla lämpötilalla muutama minuutti.
  • Koristele tuoreet basilikat ja oliiviöljyt pastan päällä.
  • Nyt nautti pasta!
Hyvää viikonloppua kaikille!







































You could be read this recipe in English!

Kommentit

Suositut tekstit