Paistettu violetti gnocchi ja gochujangkastike_ Herkullista Korealaista

 

Mitä yrttejä tykkäät istuttaa puutarhaasi tai kasvihuoneeseesi?

Jos luonnonvarastoissa eräänlainen yrtti raaka-aineeksi ja myös terveydelle lääke. Se on okei. Haluan kertoa violetista shisosta, joka tarkoittaa japaniksi. "Tia to" on nimi vietnamiksi.

Violetti shiso tai perilla on yleinen nimi, jolla ihmiset kutsuvat niitä, lisäksi naudanpihvikasvin nimi, joka on vuosittain syötävä Lamiaceae (minttu) -perhe, joka on kotoisin Himalajalta ja Kaakkois-Aasiasta. Siinä on näyttäviä kukkia ja tuoksuvia purppuranpunaisia ​​lehtiä, jotka voivat muistuttaa raakaa lihaa, mistä johtuu yleinen nimi. Tämä kasvi kasvaa nopeasti ja aggressiivisesti jopa 3 jalkaa korkeaksi, 1 ½ jalkaa leveäksi. Kukkien nipistäminen ennen niiden siementämistä hidastaa niiden tuulen levittämien siementen leviämistä. Kun se jätetään omikseen, se kylvää itseään runsaasti. Sitä tavataan kasvamassa tienvarsilla ja häiriintyneillä alueilla, kasvaen luonnontiloihin, jotka kilpailevat endeemisistä kasveista. Se kasvaa parhaiten täydessä auringossa osittaiseen varjoon rikkaassa, kosteassa tai kuivassa maaperässä. Tämä kasvi kestää hyvin lämpöä ja kuivuutta.



Paistettu gnocchi yksille

·       75 g-100 g violetia gnocchia

·       vettä

·       1 rkl voita

·       tuori veripeippi (ravinstemus)

·       ripaus suola

·       75 g tofua

·       paistettu öljy

Gochujang kastikkeelle

·       1 rkl soijataikina

·       1 rkl gochujangtaikina

·       2 rkl soijakastiketta

·       ½ rkl omenaetikkaa

·       1 ½ tl ruskeaa sokeria

·       1 tl seesamiöljyä


 

Ruoanlaitto

1.       Pese tuore violetti shiso tai perilla vedessä. Sen jälkeen Chop ne ilmoitti hienoksi paloittelu.

2.      Jaa tofu pieniksi kuutioiksi. Odota paistamista.

3.      Kaada paistettu öljy pannulle, odota, että öljy kiehuu 1-2 minuutissa.

4.     Lisää tofukuutiot öljyryhmään. Friteeraa ne, korvaa valkoinen kuori vaaleanruskealla kuorella ja tee niistä rapeita.

5.      Valuta korianterissa paistettu tofu ja odota tarjoilua.

6.     Sulata voi paistinpannussa miedolla lämmöllä.

7.      Liota gnocchia suolavedessä ja laita se siivilään höyryämään 15-20 minuutin kuluttua.

8.      Kun gnocchien taikina on valmis, kaada kypsät gnocchit voivuokaan. Sekoita, kunnes gnocchi muuttuu vaaleanruskeaksi reunoilta.

9.     Sammuta liesi ja lisää hienonnettu violetti shiso gnocchi-ryhmään.

10.  Sekoita muutama minuutti, kaada paistettu gnocchi lautaselle ja odottamaan.

11.    Sekoita kaikki gochujang-kastikkeen raaka-aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.

   12.   Lopuksi paistettu gnocchi ja gochujang-kastike. 



Kuinka käytin sitä pöydällä:

Laitoin paistetut gnocchi-kuutiot ja paistetut tofukuutiot salaatin keskelle. Tämän jälkeen lusikkaan gochujang-kastiketta tofun ja gnocchin pinnalle. Sanoin "A"-sanan ja laitoin salaatin pyörimään suuhuni. "O..A..O..A" Maku on niin hyvä.

Kaivetaan asiaan!!!



Kommentit

Suositut tekstit