Sokeroitu Japanilainen bataatti
Raaka-ainnet kolmelle
· 1 suuri bataatti (noin 450g-500g)
· 5 rkl ruskeasokeria tai kivisokeria
· 1 rkl omenaetikkaa
· 1 rkl soijapapua kastiketta
· 1 ½ rkl vettä
· 1 tl seesaminsiementä
Ruoanlaitto
1. Pese bataatti vesihanaa alapuolella.
2. Käytä talikkoa tai veitsä, jotka muodosta moni pienireikää bataatin päällä.
3. Laita bataatti höyryävään kattilaan. Hyörytä kunnes kypsiä sen erottaa ( mun bataattini ympäri puoli tuntia).
4. Odota bataatin lämpötilan hidastamaan noin puoli tuntia taas.
5. Leika höyryävä bataati muotoiltussa vapaudessa.
Rva. Namiki Hirasawa Chew, joka kertoo, että se on rangirista. Tämä on tekninen Japanilainen leikkaus.
6. Kaada sokeri, vesi, etikka, ja soijapapu kastike viimeksi pannuun.
7. Lämmintä sokeri ryhmä keskilämpötilaan uunilla ennen, kuin sokeri on maksukykyinen. Jatka sekoittaa seos viidessä minuutissa, kun nestesokeri tulee vaalean tahmaisiksi.
8. Kaada kuutiobataatit ja seesaminsiemenet sokeriseokseen.
9. Sekoita ennen, kuin nestesokeri ja bataatti kombinanoivat yhdessä smoothiessa.
10. Hidasta sokeroitu bataatti lämpötilasta ja syömään!!!!
Kommentit
Lähetä kommentti