Banaanikakku kookosmaiton kanssa___ ilman sokeri

 

Maaliskuu on banaanien, kookospähkinöiden ja niin edelleen satoa. Joten niiden kustannukset ovat alhaisemmat kuin toisen kuukauden vuodessa. Satokausikalenteri kertoo niiden olevan sesonkiruokaa.

Banaanikakku on perinteinen vietnamilainen jälkiruoka, joka oli suosikkiruokani. Tässä jälkiruoassa on paljon ainesosia, mutta tällä kertaa olin äärimmäisen kuin ei sokerireseptiä.  

Raaka-ainnet

Banaanikakulle

·       10-13 (noin 1 kg) keskibanaania

·       250g tapiokajauhoa

·       1 tl kurkumajauhetta

·       200 ml vettä

Kookosmaidolle

·       500 ml tuoreita

·       250 ml kookosmaitoja

·       1 tl maissitärkleystä

·       piraus suola

  ·       paistettu seesamisiemen 

Valmistus banaanikakku

1.       Kaada jauho, ripaus suola ja kurkumajauhe kulhoon, ensi vettä on raaka-aine lisäksi ryhmään. Sekoita hyvin muutamassa minuutissa. Levähdä taikina huomenlämpötilassa.

2.      Kuori ja leika banaanit ohuiksi viipaleeksi ympyrän muodossa (noin 4 banaania). 1.       Laita banaaniviipaleet lautasella ja odotamaan.

3.      Purista koko jäljellä olevan banaanin kunnes hyvin tasaiseksi. Jälkeenpäin lisää banaanisose taikinaan. Sekoita hyvin.

4.     Kaada banaanintaikina lasilaatikkoon ja laita banaanin viipaleen taikinan päällä.

5.      Kiehu vesi ja höyryävä pannu korkealla lämpötilalla ennen, kuin vesi on kiehuvaa.

6.     Höyryän banaanikakku noin 20 minuuttia ja hauduta plus 5 minuuttia kuin kypsyyttä.

Valmistus kookosmaito

1.       Sekoita maissitärkleys ja 3 rkl tuori kookos pieneen kulhoon. Sekoita kuin täysivaraiseksi.

2.      Kaada kookosneste ja ripaus suola kattilaan, keitä kuin kiehuvaksi.

3.      Oikea aika lisätä tärkleystä, kiehuvaa noin 5 minuuttia, sitten lisää kookosmaito nesteeseen.

4.     Kun kookosseos on vaalean keittämistä taas. Ota kookosmaito ulos uunista. Odota tarjouksille.

Laita banaanikakun viipaleen lautasella, sitten kaada kookosmaito kakun päällä. Syömään!!!!

 

Sokeroitu Japanilainen bataatti

 


Maaliskuu on sadonkorjuu bataatti, joka on kausiruokaa, joka pysyy halvassa hyllyssä.
Lisäksi bataatti on varastoinut ravintoa hyvään terveyteen. Kysyn itseltäni, miltä minusta tuntuu, jos syön karkkeja sinisen rannan edessä ja kuuntelen aaltojen laulua. mikä ihana päivä! Entä sinä? missä paikassa haluat syödä karkkeja? Opiskelin makeisten bataattien ainesosia Just one cookbook

Raaka-ainnet kolmelle

·       1 suuri bataatti (noin 450g-500g)

·       5 rkl ruskeasokeria tai kivisokeria

·       1 rkl omenaetikkaa

·       1 rkl soijapapua kastiketta

·       1 ½ rkl vettä

·       1 tl seesaminsiementä

 Ruoanlaitto

1.       Pese bataatti vesihanaa alapuolella.

2.      Käytä talikkoa tai veitsä, jotka muodosta moni pienireikää bataatin päällä.

3.      Laita bataatti höyryävään kattilaan. Hyörytä kunnes kypsiä sen erottaa ( mun bataattini ympäri puoli tuntia).

4.     Odota bataatin lämpötilan hidastamaan noin puoli tuntia taas.

5.      Leika höyryävä bataati muotoiltussa vapaudessa. 

Rva. Namiki Hirasawa Chew, joka kertoo, että se on rangirista. Tämä on tekninen Japanilainen leikkaus. 

6.       Kaada sokeri, vesi, etikka, ja soijapapu kastike viimeksi pannuun.

    7.      Lämmintä sokeri ryhmä keskilämpötilaan uunilla ennen, kuin sokeri on maksukykyinen. Jatka sekoittaa seos viidessä minuutissa, kun nestesokeri tulee vaalean tahmaisiksi. 

8.       Kaada kuutiobataatit ja seesaminsiemenet sokeriseokseen.

9.      Sekoita ennen, kuin nestesokeri ja bataatti kombinanoivat yhdessä smoothiessa. 

10.      Hidasta sokeroitu bataatti lämpötilasta ja syömään!!!!




älä unohda pitää kuppia teetä vieressäsi, kun nautit näistä makeisista.

 


 

Paistinpannu riisisieni ja violetti bataatti uppopaistetun viiriäisenmunan kanssa

 

Mikä on lempivärisi? Jos se on violetin tai violetin värinen, bravo… Tämä päivän ruokalaji, jonka tein sinulle. Violetti ruoka on erittäin hyvää aivoille.

Violetti yhdistetään usein energioihin ja mindfulnessiin. Henkisesti violettia pidetään näkyvän spektrin korkeimpana värähtelynä. Violetti edustaa myös tulevaisuutta, mielikuvitusta ja unelmia. Se on luova väri, joka symboloi vastakulttuuria ja taiteellista rohkeutta.

Sisustussuunnittelu: Violetti sopii makuuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja tiloihin, joissa ihmiset rentoutuvat ja meditoivat. Jos sitä käytetään pienemmillä alueilla, se tuo rauhallista ja henkistä tasapainoa. Jos haluat lukea lisää violetista, napsauta tästä.

Muinaisessa Kreikassa orvokit olivat hedelmällisyyden ja rakkauden symboli. Roomalaiset käyttivät orvokkeja viinin ja seppeleiden valmistukseen. He uskoivat myös, että orvokit voivat suojata pahoilta hengiltä ja tuoda rauhaa. Kukkia käytettiin usein hautajaisriiteissä symboloimaan muistoa ja rauhaa.



Raaka-ainnet kolmelle

- Paistinpannulle riisisienelle ja violetille bataatille

·       100g  riisiä

   ·      250ml vettä 

·       ½ punasipulia

·       2 pientä violettia bataattia

·       2-3 rkl kasvisöljyä

·       ½ kuppi hienoksi pilkotuksi purjosipulia

·       75g pientä kuningasosterivinokasta

·       1 tl sienijauhetta

·       ripaus suolan sitruunaruohoa

·       2 rkl pilkotuksi vihreäpurjosipulia

- Uppopaistetulle viiriäisenmunalle

·       10 viiriäisen munaa

·       paistettu öljy

Ruoanlaitto

1.       Leikka punasipuli ohuiksi suikaleiksi viipaleiksi.

2.      Pilko kuningasosterivinokkaat ja purjosipulit hienoksi pilkotuksi.

    3.      Kuutioi violetit bataatit pieniksi kuutioiksi.

4.     Lämmintä pannu ja öljy keskilämpötilassa uunilla.

5.      Kaada punasipulin viipaleet ja pilkotut purjosipulit öljypannuun. Sekoita muutamassa minuutissa.

6.     Lisää bataatin kuutiot sipuliseokseen. Sekoita muutamassa minuutissa taas. Mausta sienijauheella ja suolan sitruunaruoholla.

7.      Kaada riisi bataatin ryhmään ja jatka sekoittaa plus viidessä minuutissa.

8.      Kaada vesi bataatti-riisi seokseen.

9.     Kiehuta riisi-bataattiseos ennen kuin kypsiäksi.

10.  Ripotele pilkotus vihreäpurjosipuli riisin päällä.

11.    Säry viiriäisen munat kulhossa (älä sekoita keltuaista ja valkoista munaa keskenään)

12.   Sillä välin kun kiehuvan riisi-bataatin seokseen uppopaista viiräisenmunat kiehuva öljy.



Tarjo paistinpannu riisi-bataatti ja uppopaistettu muna kerä salaatin ja soijapavun kastikkeen.

Nauti päivästäsi! 

 

Paistettu violetti gnocchi ja gochujangkastike_ Herkullista Korealaista

 

Mitä yrttejä tykkäät istuttaa puutarhaasi tai kasvihuoneeseesi?

Jos luonnonvarastoissa eräänlainen yrtti raaka-aineeksi ja myös terveydelle lääke. Se on okei. Haluan kertoa violetista shisosta, joka tarkoittaa japaniksi. "Tia to" on nimi vietnamiksi.

Violetti shiso tai perilla on yleinen nimi, jolla ihmiset kutsuvat niitä, lisäksi naudanpihvikasvin nimi, joka on vuosittain syötävä Lamiaceae (minttu) -perhe, joka on kotoisin Himalajalta ja Kaakkois-Aasiasta. Siinä on näyttäviä kukkia ja tuoksuvia purppuranpunaisia ​​lehtiä, jotka voivat muistuttaa raakaa lihaa, mistä johtuu yleinen nimi. Tämä kasvi kasvaa nopeasti ja aggressiivisesti jopa 3 jalkaa korkeaksi, 1 ½ jalkaa leveäksi. Kukkien nipistäminen ennen niiden siementämistä hidastaa niiden tuulen levittämien siementen leviämistä. Kun se jätetään omikseen, se kylvää itseään runsaasti. Sitä tavataan kasvamassa tienvarsilla ja häiriintyneillä alueilla, kasvaen luonnontiloihin, jotka kilpailevat endeemisistä kasveista. Se kasvaa parhaiten täydessä auringossa osittaiseen varjoon rikkaassa, kosteassa tai kuivassa maaperässä. Tämä kasvi kestää hyvin lämpöä ja kuivuutta.



Paistettu gnocchi yksille

·       75 g-100 g violetia gnocchia

·       vettä

·       1 rkl voita

·       tuori veripeippi (ravinstemus)

·       ripaus suola

·       75 g tofua

·       paistettu öljy

Gochujang kastikkeelle

·       1 rkl soijataikina

·       1 rkl gochujangtaikina

·       2 rkl soijakastiketta

·       ½ rkl omenaetikkaa

·       1 ½ tl ruskeaa sokeria

·       1 tl seesamiöljyä


 

Ruoanlaitto

1.       Pese tuore violetti shiso tai perilla vedessä. Sen jälkeen Chop ne ilmoitti hienoksi paloittelu.

2.      Jaa tofu pieniksi kuutioiksi. Odota paistamista.

3.      Kaada paistettu öljy pannulle, odota, että öljy kiehuu 1-2 minuutissa.

4.     Lisää tofukuutiot öljyryhmään. Friteeraa ne, korvaa valkoinen kuori vaaleanruskealla kuorella ja tee niistä rapeita.

5.      Valuta korianterissa paistettu tofu ja odota tarjoilua.

6.     Sulata voi paistinpannussa miedolla lämmöllä.

7.      Liota gnocchia suolavedessä ja laita se siivilään höyryämään 15-20 minuutin kuluttua.

8.      Kun gnocchien taikina on valmis, kaada kypsät gnocchit voivuokaan. Sekoita, kunnes gnocchi muuttuu vaaleanruskeaksi reunoilta.

9.     Sammuta liesi ja lisää hienonnettu violetti shiso gnocchi-ryhmään.

10.  Sekoita muutama minuutti, kaada paistettu gnocchi lautaselle ja odottamaan.

11.    Sekoita kaikki gochujang-kastikkeen raaka-aineet tasaiseksi pienessä kulhossa.

   12.   Lopuksi paistettu gnocchi ja gochujang-kastike. 



Kuinka käytin sitä pöydällä:

Laitoin paistetut gnocchi-kuutiot ja paistetut tofukuutiot salaatin keskelle. Tämän jälkeen lusikkaan gochujang-kastiketta tofun ja gnocchin pinnalle. Sanoin "A"-sanan ja laitoin salaatin pyörimään suuhuni. "O..A..O..A" Maku on niin hyvä.

Kaivetaan asiaan!!!



Phalaenopsis orkideat - Kukkalahjat itselleni

Tehtävälistani mukaisesti seuraava postaus jatkaa kertomista tomaatista (Tomaatin sisältä löytyy paljon tarinoita, jotka ovat odottaneet tut...

Sousiollinen Posti