Materiaali:
3-4 annosta
- 300 g kalaa
- 2 tomaattia
- 2 valkosipulikynttä
- 1 salottisipuli
- 1tl mauste kurkumä jauhetta
- ripaus suolaa
- pippuri ja sokeri
- 1 tl kalakastike
- 0.5 tl sienijauhetta
- 3 tl musta sokerikastiketta
- öljyä
Valmistus
- Pese kalat hyvin ja leikkaa yksi kala kolmeen osaan, sitten laita kaloja siivilään kuivaamiselle.
- Pilko valkosipuli, salottisipuli hienoksi silpuksi.
- Käytä keksipannu kalan kiehumiselle.
- Lisää kala pannuun ja ripottele niiden päälle kokonainen ainnekset ilman tomaatti ja vähän valkosipuli. Sekoita yhdessä hyvin. Anna ne rahallisessa noin 30 minuuttia.
- Lisää hyvin hienoksi silputtu tomaattia toiseen pannuun ja kypsää jälkeen paistaa hienosti valkosipuli muutamassa minuutissa.
- Lisää vettä, kiehutä tomaatin kastiketta noin 15 minuuttia.
- Sekoita kaloja tomaattikastikkeella hyväksi sekoitukseksi, sitten kiehutä niitä matalaan lämpötilään noin 30 minuuttia kastikkeelle ja mausteelle tuleva sisään lihan kalaa.
- Tarjoita riisilla ja kasviskeitolla.
- Bon appetit ruokasi!