Pannacotta - espresso

Pannacotta kahdelle

  • 3dl kuohukermaa
  • 0.5tl sokeria
  • 0.5tl vaniljasokeria
  • 2kpl liivatelehtiä
  • 1dl espressoja
Liivaten ja kylmän veden laittavia kulhossa muutamaan minuutin kunnes liivaten pehmeksi. Kaadoin kerman, sokerin ja vaniljat kattilaan ja kuumenna ne keksilämpöissä. Väätätin liivatet kuivaksi ja lisäsin sitten kermaseos. Lusikkaan sen sileäksi sekoituksen. Hetken päästä lisäsin espressot jatkaan lusikkamalla seoksen, sitten kaatamaan sen kaksi kupissa ja laitoin sen jääkaapissä vähiten neljä tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vietnamilainen kasvis vermiselli

  Vietnamissa kuukauden ensimmäistä ja keskimmäistä päivää (täydenkuun päivä), jotka ovat buddhalaisten jäsenten kasvisateria, vietetään tie...

Sousiollinen Posti