Materiaali kolmelle:
Kastike:
- 4 rkl sokeria
- 2 suuria sitruunaa ( juurin sitruunamehua)
- 4 rkl kalakastiketta
- 2 chiliä
- 2 rkl lämmintä vettä
- 2 valkosippulikynttä
Salaatti:
- 700 g riisinuudeleita
- 150 g paistettu tofua
- 2 rkl kalakastiketta
- 0.5 rkl sokeria
- 3 valkosippulikynttä
- 3 rkl kevätsipulia
- 1 pieni kurkku
- muutama minttulehdet
- muutama tuore basilika
- muutama veripeippi
- 50 g pavunituja
Kastike valmistus:
Laita hienosti silputtu chili ja valkosipulikynsi suureen kulhoon.
Lisää vesi, sokeri, sitruunamehu joukkoon chili-valkosipuli.
Sekoita niitä tasaiseksi hyvin.
Anna siitä odottamaan.
Nuudeli valmistus:
Paista tofu aurinkoöljyllä pannuun kunnes tofu on kypsyä tai vaaleanruskea.
Laita nuudeli kulhoon ja lisää sitten koko kasvis päälle.
Tarjoa heti kastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti